On Catalunya

AGENDA DE L'AJUNTAMENT

Nou cites per disfrutar de Barcelona

Propostes culturals, esportives, solidàries i educatives per viure al màxim una ciutat apassionada

tonymanero

tonymanero / Xavi Moron

2
Es llegeix en minuts
Lluís Muñoz Pandiella

Barcelona és una ciutat apassionada. Als seus barris es pot sentir el batec generat per la xarxa social que formen els seus veïns, entitats i institucions. Els pròxims dies apareixen plens de propostes culturals, socials, històriques, educatives i reivindicatives. Aquests són nou exemples:

1-ACTE INSTITUCIONAL SOBRE LES BRIGADES INTERNACIONALS

22 d'octubre a les 11.00 hores. Un acte al Monument a les Brigades Internacionals, situat al Túnel de la Rovira, homenatja els combatents amb una ofrena floral, cançons de l'època i textos de la Pasionaria. 

2-APROPA CULTURA. CICLE SOLIDARI I INCLUSIU

Del 24 al 30 d'octubre. Des del 2010, Apropa Cultura s'ha convertit en una porta a la inclusió. Es tracta d'una iniciativa que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social.

La Cursa de Bombers. JOAN CORTADELLAS

3-LA CURSA DE BOMBERS DE BARCELONA

30 d'octubre a las 12.00 horas. La 18a edició de la carrera torna al seu recorregut tradicional pel centre de la ciutat amb una ruta de 10 km. L'objectiu consisteix a homenatjar i acostar el cos de bombers a la ciutadania. 

4-FANTASIA QUINTET: CONCERT DE BANDES SONORES

21 d'octubre a les 19.00 hores. El Centre Cívic del Bon Pastor acull el concert de bandes sonores d'un jove quintet musical que combina la sonoritat de la guitarra elèctrica amb un quartet de corda clàssica. 

5-SOMIANT EN COCODRILS. MUNTATGE TEATRAL

22 d'octubre a les 19.30 hores. Es tracta d'un espectacle que combina dues farses d'Anton Txékhov, 'Un trágico a su pesar' i 'La petición de mano'. Té per objectiu ser un teatre per a un públic que vulgui ser tractat com adult.

6-ONA I: L'AVENTURA COMENÇA. TALLER INFANTL EDUCATIU

A partir del 22 d'octubre. Sant Andreu Contemporani estrena la primera temporada d'Ona, el nou programa educatiu liderat per l'artista Serafín Álvarez. Tindrà lloc al Cívic de Sant Andreu una vegada al mes.

7-FESTIVAL CONNEXIONS AL RAVAL. CICLE DE DIÀLEGS MUSICALS

Fins al 30 d'octubre. La cinquena edició del festival presenta propostes molt variades en quatre espais diferents. Grans artistes es combinen amb propostes emergents, amb noms de la talla de Tony Manero. 

Gòspel Viu. 

8-12è CONCERT SOLIDARI I TALLER DE GÒSPEL

Notícies relacionades

23 d'octubre durant tot el dia. Organitzat per ACS Sant Martí a la parròquia de Sant Ambrós, es tracta d'una proposta en què mitjançant la música de Gòspel Viu es recullen aliments i es fa partícip a la gent del barri. 

9-40 ANIVERSARI ARXIU HISTÒRIC DEL POBLENOU

22 d'octubre a les 18.00 hores. A la Torre de les Aigües del Besòs tindrà lloc la commemoració d'una entitat molt arrelada al barri que treballa intensament amb els veïns en la recopilació de dades històriques. 

Temes:

Super 3 Nens TV-3