On Catalunya

futbol americà

5 bars on veure la Super Bowl

Viu l'esdeveniment ianqui de l'any com si fossis als EUA, però sense barallar-te amb la llei d'estrangeria de Trump. Descobreix la 'little Amèrica' de Barcelona i celebra cada 'touchdown' entre birres i hamburgueses

zentauroepp51895832 abel200130180800

zentauroepp51895832 abel200130180800

3
Es llegeix en minuts
Begoña González

En aquests cinc bars de Barcelona, la matinada de diumenge, 2, a dilluns, 3, estarà plena d’hamburgueses regalimant, cerveses a vessar i molt futbol, en aquest cas, americà. Poc després de la mitjanit (00.30 hores) començarà la Super Bowl, la final de la lliga de futbol americà que enfrontarà al Hard Rock Stadium de Miami els Kansas City Chiefs i els San Francisco 49ers, i comptarà amb les actuacions de Shakira i Jennifer Lopez al descans. Esport, música i faràndula. 

1. Dúplex Bar

1. Dúplex BarSi ets un amant de l’NFL, no pots deixar escapar l’oportunitat de viure el partit en un ambient molt ‘hooligan’. El Dúplex Bar oferirà el seu espai a la penya barcelonina de fans del futbol americà Huddle BCN i a tot fanàtic que s’hi animi. A la planta de dalt hi haurà dues pantalles en les quals poder veure cada gol i patir amb cada placatge, i la cuina servirà tapes i entrepans tradicionals entre alguna opció ‘fusió ianqui-catalana’, com l’hamburguesa de botifarra i escalivada que, assegura el propietari del bar, és de les més exitoses en aquest tipus d’esdeveniments.

Plaça de Bacardí, 8. 

twitter.com/BcnHuddle 


2. Belushi’s

2. Belushi’sDeu televisors HD i tres projectors serveixen de reclam en aquest cèntric local per assegurar que podràs veure el partit gairebé fins i tot des del bany. L’entrada, que costarà 10 €, inclourà una consumició. Però, compte, que en aquesta festa el futbol no ho és tot. Des del Belushi’s  recomanen arribar-hi amb temps: l’espera quedarà amenitzada a l’estil ‘American pie’ amb un torneig de ‘beer pong’ i un concurs d’aletes picants. Els guanyadors aconseguiran una pilota de futbol, un casc dels Pioners de l’Hospitalet, i un val de 50 € en consumicions. Vaja, una vetllada més americana que el ‘Whopper’.

Bergara, 3. 

belushis.com/bars/barcelona


3. Hard Rock Cafè

3. Hard Rock Cafè‘Nachos’, ‘burgers’, birres i molts ‘touch-downs’ t’esperen en aquest emblemàtic local de la plaça de Catalunya, en el qual per una estona oblidaràs que ets al centre de Barcelona. Podràs veure jugar els Chiefs i els 49ers o emocionar-te amb l’himne dels Estats Units interpretat per Demi Lovato tot i que siguis més català que el fuet. Sense haver de pagar els 5.000 dòlars a què han arribat les entrades a internet, aquí el sopar pot ser en si mateix un espectacle amb ‘photocall’, ‘cheerleaders’, cervesa i un menú. Molt americà. Per 24,90 €, et serveixen dos plats de la carta i participes en sortejos de regals. 

Plaça de Catalunya, 21. 

hardrockcafe.com/location/barcelona


4. L’Ovella Negra

4. L’Ovella NegraSi el que vols és sentir-te com en les pel·lícules americanes i descobrir un ambient més universitari, afanya’t si vols aconseguir taula a L’Ovella Negra. El local s’ha convertit en un dels bars de referència per a alguns equips locals, com l’Uroloki, i part de la comunitat estudiantil americana de Barcelona. Prepara’t per a un dos en un: veure el partit i practicar anglès. Això sí, tant si ets més d’aclamar el ‘quarterback’ o d’esgargamellar-te amb els concerts de Shakira i JLo a la mitja part, fes-ho mentre et menges uns ‘nachos’ amb xilis de Jalapa o el Frankfurt New York. 

Zamora, 78. 

ovellanegrabcn.net


5. Rocktail

5. RocktailLa Super Bowl sempre se sap com comença però mai com acaba. ¿Qui sap si aquest any es viuran moments més èpics que el mugronàs de Janet Jackson en l’edició del 2004? Assegura’t de no perdre’t res des de les 21.30 hores a les dues pantalles d’aquesta cocteleria. L’entrada al bar costarà 30 € i tindràs inclòs un plat de la carta, postres, un litre de cervesa (o cinc refrescos) i un assortiment de tapes que aniran servint a les taules durant el partit. Segur que amb un còctel Rocktail, Long Island o un Pantera Rosa disfrutaràs encara més de l’espectacle favorit de la ‘jet set’ nord-americana. I que sigui el que Déu (o Justin Timberlake) vulgui.

Notícies relacionades

Comte d’Urgell, 190. 

facebook.com/therocktail 

Temes:

Bars