ajuda al gremi

Paga ara i menja quan el restaurant torni a obrir

El Tenedor llança 'Salvem els nostres restaurants' i Cover Manager, 'YoRegaloCuarencena': bons prepagament a canvi de futurs dinars o sopars

restaurante

restaurante / Jorge Gil

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Més de 300.000 bars i restaurants han hagut d’abaixar la persiana a causa de l’estat d’alarma que ha decretat el Govern per combatre els efectes del coronavirus. Per ajudar-los en aquest tràngol, El Tenedor ha llançat la campanya ‘Salvem els nostres restaurants: a través d’aquesta iniciativa, els comensals podran ajudar tots els establiments espanyols, treballin o no amb la plataforma de reserves (El Tenedor ha impulsat aquest projecte de manera gratuïta), comprant un bo prepagament que disfrutaran una vegada tornin a ser operatius, permetent que els restaurants rebin uns ingressos durant el tancament temporal

Els usuaris poden seleccionar amb un clic els seus restaurants preferits directament a Salvem els nostres restaurants (i pròximament a El Tenedor). Una vegada seleccionin un restaurant, podran triar l’import del bo i procedir al seu pagament (hi ha bons d’entre 10 i 250 euros). El restaurant rebrà directament l’ingrés en el seu compte i l’usuari rebrà el seu bo per e-mail. Arribat el moment, es comunicarà al comensal la data d’obertura del restaurant perquè disfruti del seu dinar o sopar. 

El recolzament d’organitzacions i firmes gastronòmiques

Notícies relacionades

La iniciativa d’El Tenedor compta amb el recolzament de Michelin, la Federació de Cuiners i Rebosters d’Espanya, Eurotoques, Revolució en Sala, Hostaleria Madrid, Gremi de Restauració de Barcelona, Sant Sebastià Gastronomika, Madrid Fusió, Clúster Foodservice i altres firmes i organitzacions gastronòmiques.

Cover Manager, una altra plataforma de reserves, ha llançat una campanya similar: ‘YoRegaloCuarencena’. Té el recolzament de Food for GoodHealth Warriors, Quan tornemBrandelicious i Estem oberts, moviments gastronòmics solidaris sorgits arran de la crisi de la Covid-19.