GASTRONOMIA

L'escudella de 5 estrelles arriba a l'Hotel Majestic

El restaurant Solc s'endinsa en la gastronomia catalana amb un menú especial els divendres i els dissabtes

zentauroepp52252873 escudella200211181833

zentauroepp52252873 escudella200211181833 / Carlos Garralaga

1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

El plaer hivernal de devorar un plat tradicional d’escudella catalana ha trobat ara un marc de luxe en ple Eixample de Barcelona. El serveix durant diverses setmanes –amb un receptari bastant ortodox– el restaurant Solc del Majestic Hotel&Spa en format de menú complet. 

Solc

Hotel Majestic. Passeig de Gràcia, 68. Els divendres i dissabtes de febrer, de 13.00 a 15.00 hores Preu del menú: 38 €

Notícies relacionades

El Solc, centrat en el producte de proximitat i la gastronomia catalana, vol retre culte a un plat històric –que es remunta a l’edat mitjana– difícil de degustar fora de les estovalles més populars de Catalunya. Seguint el necessari aliat meteorològic per a una combinació tan potent, ha programat la seva proposta tots els divendres i dissabtes de febrer, tot i que si el fred es prolonga fins al març s’acompanyarà de més sessions d’escudella.

El menú es compon d’un plat de sopa amb grans galets, seguit d’un altre de més contundent amb la imprescindible carn d’olla cuita (s’emplaten pollastre, pilota –amb porc, vedella, ou i pinyons–, botifarres, costella de vedella, cols de Brussel·les, cigrons...). En sintonia amb les cinc estrelles de l’hotel, el servei encara dona més llustre al deliciós combinat. Es remata (com a toc més contemporani) amb escuma de crema catalana i cava o vi del celler Alta Alella. Sol en horaris de dinar (de 13.00 a 15.00 hores) i per un total de 38 euros. 

Temes:

Restaurants