GASTRONOMIA

L'escudella de 5 estrelles arriba a l'Hotel Majestic

El restaurant Solc s'endinsa en la gastronomia catalana amb un menú especial els divendres i els dissabtes

Patricia Castán

L'escudella de 5 estrelles arriba a l'Hotel Majestic

Carlos Garralaga

El plaer hivernal de devorar un plat tradicional d’escudella catalana ha trobat ara un marc de luxe en ple Eixample de Barcelona. El serveix durant diverses setmanes –amb un receptari bastant ortodox– el restaurant Solc del Majestic Hotel&Spa en format de menú complet. 

Solc

Hotel Majestic. Passeig de Gràcia, 68.
Els divendres i dissabtes de febrer, de 13.00 a 15.00 hores
Preu del menú: 38 €

El Solc, centrat en el producte de proximitat i la gastronomia catalana, vol retre culte a un plat històric –que es remunta a l’edat mitjana– difícil de degustar fora de les estovalles més populars de Catalunya. Seguint el necessari aliat meteorològic per a una combinació tan potent, ha programat la seva proposta tots els divendres i dissabtes de febrer, tot i que si el fred es prolonga fins al març s’acompanyarà de més sessions d’escudella.

El menú es compon d’un plat de sopa amb grans galets, seguit d’un altre de més contundent amb la imprescindible carn d’olla cuita (s’emplaten pollastre, pilota –amb porc, vedella, ou i pinyons–, botifarres, costella de vedella, cols de Brussel·les, cigrons...). En sintonia amb les cinc estrelles de l’hotel, el servei encara dona més llustre al deliciós combinat. Es remata (com a toc més contemporani) amb escuma de crema catalana i cava o vi del celler Alta Alella. Sol en horaris de dinar (de 13.00 a 15.00 hores) i per un total de 38 euros. 

Temes: Restaurants