diversió a la Barceloneta

Ethniko: atura't davant d'aquest semàfor

No et preocupis, que ningú tocarà el clàxon. Perquè aquest establiment 'cool' serveix plats sans i estèticament molt ben trobats, com l'hummus de tres colors

zentauroepp50396978 onbarcelona restaurante ethniko semaforo de humus191022112914

zentauroepp50396978 onbarcelona restaurante ethniko semaforo de humus191022112914

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Segue que alguna vegada t’has saltat un semàfor. Ni que sigui esgotant fins a l’últim centelleig de l’ambre. I segur que davant d’aquest et pararàs, i estaràs una estona contemplant-lo. No et preocupis, ningú tocarà el clàxon perquè continuïs avançant, perquè ja no estaràs al volant, sinó a la taula d’un restaurant. D’Ethniko, en concret. I sense cinturó de seguretat ni res que t’impedeixi moure’t com tu vulguis per ficar mà a aquest plat estrella de la casa. En realitat, són tres hummus: de remolatxa (vermell), de cúrcuma (ambre) id’alfàbrega  (verd), que s’acompanyen de pa de pita calenta i crudités.

Ethniko

Passeig de Joan de Borbó, 74 Telèfon: 93 522 19 77https://ethnikobarcelona.com/

No és l’únic hit d’aquest establiment ‘cool’ dela Barceloneta, la terrassa del qual està a escassos metres de la platja (passeig de Joan de Borbó, 74). Elcarpaccio de carbassa, un altre plat que entra pels ulls, combina sobre les làmines de l’hortalissa maduixes, anacards garapinyats, xampinyó, formatge de cabra desfet, crema d’alvocat i pesto d’alfàbrega. Són dos bons exemples de la cuina que proposa Ethniko: sana, divertida, estètica, de vegades sorprenent...

Fixa’t en el pop. Quan tothom te’l serveix en un plat, aquí el brasegen i el pengen d’una broqueta, a tall de rostidor, amb trossets de ceba, pebrots i tomàquet, i amb un puré de patata violeta, verdures saltejades i oli de pebre vermell. 

‘Cheese cake’ d’alvocat

‘Cheese cake’ d’alvocatEl mateix s’ha de dir del‘cheese cake’ d’alvocat, invent que premia l’atreviment, perquè funciona. Les galetetes del fons del vas aporten el contrast cruixent a unes postres cremoses coronades amb refrescants dauets de pinya.

Notícies relacionades

L’oferta de l’Ethnikono és només gastronòmica, perquè també és unclub nocturn, amb una sala on fer una copa mentre sona la música que punxa un discjòquei (de dimecres a diumenge, està obert fins a les 5 de la matinada). I ara què, ¿t’aturaràs davant del seu semàfor?

 

Temes:

Restaurants