vi

Santa Barbara County Chardonnay 206: blanc de Califòrnia

Un fantàstic blanc de bona guarda que podria confondre's amb un 1er Cru de la Côte de Beaune

zentauroepp49752383 on vino190913183500

zentauroepp49752383 on vino190913183500

1
Es llegeix en minuts
Quim Vila

Rajat Parr és un dels sommeliers més prestigiosos dels EUA. Director de sommelieria dels restaurants de Michael Mina, el 2011 va decidir elaborar els seus propis vins a Califòrnia amb el celler Sandhi; el 2013, amb Domaine de la Côte, i el 2014, amb Seven Springs Vineyards a Oregon. Igual que amb els seus subtils ‘pinot noir’, els seus ‘chardonnay’ estan més influïts per la delicadesa dels vins de la Borgonya que per la potència i intensitat delsvins  americans. 

Santa Barbara County Chardonnay 2016

Sandhi PVP: 30,90 €

Sandhi Santa Barbara County Chardonnay 2016 és el seu vi inicial. En nas és una infusió de fruites blanques madures, amb prunes grogues, préssec, cítrics, pedrenyal i un deliciós fons especiat. En boca és seductor i amb una sedosa textura acompanyada per una delicada frescor cítrica de final floral. Voluminós i corpulent, té un llarg i profund final incisiu i és un company ideal d’aus i peixos de tardor.

Notícies relacionades

Un fantàstic blanc de bona guarda que a cegues es podria confondre amb un 1er Cru de la Côte de Beaune. 

 

Temes:

Vi