Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

vi

Santa Barbara County Chardonnay 206: blanc de Califòrnia

Un fantàstic blanc de bona guarda que podria confondre's amb un 1er Cru de la Côte de Beaune

Quim Vila

Santa Barbara County Chardonnay 206: blanc de Califòrnia

Rajat Parr és un dels sommeliers més prestigiosos dels EUA. Director de sommelieria dels restaurants de Michael Mina, el 2011 va decidir elaborar els seus propis vins a Califòrnia amb el celler Sandhi; el 2013, amb Domaine de la Côte, i el 2014, amb Seven Springs Vineyards a Oregon. Igual que amb els seus subtils ‘pinot noir’, els seus ‘chardonnay’ estan més influïts per la delicadesa dels vins de la Borgonya que per la potència i intensitat dels vins  americans. 

Santa Barbara County Chardonnay 2016

Sandhi
PVP: 30,90 €

Sandhi Santa Barbara County Chardonnay 2016 és el seu vi inicial. En nas és una infusió de fruites blanques madures, amb prunes grogues, préssec, cítrics, pedrenyal i un deliciós fons especiat. En boca és seductor i amb una sedosa textura acompanyada per una delicada frescor cítrica de final floral. Voluminós i corpulent, té un llarg i profund final incisiu i és un company ideal d’aus i peixos de tardor.

Un fantàstic blanc de bona guarda que a cegues es podria confondre amb un 1er Cru de la Côte de Beaune. 
 

Temes: Vins