vi

Can Sumoi La Rosa 2018, rosat natural

Un vi deliciós amb la frescor i la tensió d'un blanc i la trama d'un vi negre suau

Quim Vila

Can Sumoi La Rosa 2018, rosat natural

Can Sumoi és el projecte de vins tranquils de Raventós i Blanc. Una finca agrícola d’altitud, datada el 1645, amb 400 hectàrees de terreny i 60 de vinya, situada al massís del Montmell. Un paratge ideal on Pepe Raventós i Francesc Escala elaboren uns vins basats en vinificacions poc intervencionistes, sense afegir ni llevats seleccionats ni sulfits.

Can Sumoi La Rosa 2018 és la seva particular visió del rosat. Està elaborat amb sumoll, parellada i xarel·lo veremades per separat i amb una curta maceració de 4 hores amb les seves pells.

Can Sumoi La Rosa 2018

Raventós i Blanc
PVP: 10,85 €

El seu color és entre pell de ceba i salmó. El perfum és subtil amb records de fruites com aranja, pera i maduixes del bosc, notes de fonoll, confits i un final làctic. La boca és seductora, amb una certa percepció tànnica, un bon volum i un llarg final en què apareixen notes florals, d’albercoc i pell d’aranja.

Un deliciós rosat amb la frescor i la tensió d’un blanc i la trama d’un vi negre suau. Perfecto a l’aperitiu i també acompanyant tota mena d’arrossos i pastes. 

Temes: Vins