COLOR I SABOR

Línia, un restaurant on manen la vista i el paladar

Línia, a l'Hotel Almanac, serveix plats cosmopolites amb presentacions cuidades i acolorides

linia

linia / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Ferran López va formar part de l’equip del restaurant Lasarte quan va guanyar la tercera estrella Michelin, el novembre del 2016. És un cuiner talentós i tan anònim coml’Hotel Almanac,situat a una illa del passeig de Gràcia (Gran Via de les Corts Catalanes, 619), on dirigeix els fogons de Línia. Allà aposta per una cuina cosmopolita, tot i que d'arrel mediterrània, que entra pels ulls, ja que les seves presentacions són d’allò més cuidades i detallistes, plenes de color

Són molts els plats que es graven en la memòria, sigui per la via de la vista o del paladar. La 'straciatella' de burrata amb pinyons, fals tomàquet (és alvocat), alfàbrega i olivada; els seitons de l’Atlàntic amb ajoblanco i reducció de taronja; el tàrtar de wagyu amb ous de peix volador servit sobre un moll; el taàrtar de tonyina amb caviar, alvocat i 'katsuobushi' (llom de bonítol deshidratat) per sobre, tot això amb un toc de vinagre d’arròs que recorda el 'sushi' i servit en una mena de safata amb potes de pop...

POTENTÍSSIM ARRÒS D’IBÈRICS

López se’n surt especialment bé amb els plats calents; el cuiner ho demostra amb el calamar de potera amb el seu propi estofat i nyoqui de llimona, amb el pop brasejat amb 'parmentier' i amb l’arròs d’ibèrics amb cansalada viada i botifarró de wagyu, d’una potència descomunal. Difícil de trobar-ne un de semblant a Barcelona.

MÚSICA A LA SALA I AL TERRAT

Notícies relacionades

Línia, que compta amb una barra a l’entrada on prendre còctels, és ampli i lluminós i animat, ja que Nacho Arola, germà dels xefs Sergi i Eddie (Ekaterina), punxa allà els dimecres de 20.00 a 00.00 hores i els dimarts, dijous, divendres i dissabtes, al terrat Azimuth, amb unes vistes impressionants de la ciutat.