Gastronomia saludable

Organic Market, comprar i menjar eco en gran

La cadena de supermercats ecològics obre al passeig de Sant Joan el seu local més espaiós, amb cafeteria restaurant inclòs

woki

woki

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

L'interès per l'alimentació sana no para de créixer, i cada vegada hi ha més persones que busquen productes ecològics. Per això la cadena de supermercats Organic Market ha apostat per obrir el seu establiment més gran des que va inaugurar el primer fa una dècada. Està situat al passeig de Sant Joan, 46, i fa 400 metres quadrats.

Allà, com passa a la resta de locals de la cadena, s'hi venen productes alimentaris envasats (la majoria de proximitat), a més de begudes, articles de cosmètica i per practicar ioga.

Notícies relacionades

També hi ha espais de carnisseria al tall, forn, fruiteria verduleria, i compta amb una zona on es pot comprar vi a granel (amb aixetes de vermut, vi negre i blanc) i una cafeteria restaurant que serveix plats senzills (amanides, croquetes, empanades), batuts, 'smoo­thies', cafès, pastissos... en horari ininterromput, diumenges inclosos. A més, acull cursos, tastos i altres activitats relacionades amb el menjar saludable.

FÓRMULA 'LA BOX'

Aquest local també ofereix la fórmula 'La Box', un plat combinat que compleix amb tots els requisits nutricionals que aporten les energies necessàries per afrontar el dia a dia; està basat en una combinació de verdures, vegetals crus, proteïnes i cereals.