On Catalunya

ON / OFF

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona

El millor: la desena edició del festival de cine independent Americana i la visita de la reina trance-pop TDJ a Razzzmatazz

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Deu anys d’‘indie’ nord-americà

Deu anys d’‘indie’ nord-americàLa ja desena edició de l’Americana, el festival de cine independent nord-americà, arrenca aquest dimecres en gran: amb la projecció a Phenomena de ‘La belleza y el dolor’ (foto), el documental de Laura Poitras sobre la lluita personal de la fotògrafa Nan Goldin contra la crisi d’opioides. 


Nova reina trance-pop

Nova reina trance-popTDJ, l’artista canadenca abans coneguda com a RYAN Playground, fa uns anys que ofereix grans combinacions de trance, pop i electrònica somiadora. A la matinada de divendres a dissabte elevarà cors i desgastarà soles amb la seva sessió a Razzmatazz 3 com a part de la nit Foc. 


Dones, música i tecnologia 

Dones, música i tecnologia Per tercer any consecutiu, el Canòdrom i DigitalFems coorganitzen l’esdeveniment ‘#8M: Música i Tecnologia a les grades’. Aquest any, la jornada (divendres, dia 3, a partir de les 17.30 h) posa el focus sobre l’IA amb un espectacle (d’AWWZ, a la foto) i un debat lligats a l’esmentada matèria. 


De la guionista de ‘Normal people’ 

De la guionista de ‘Normal people’ Fins al 14 de març es pot disfrutar del muntatge en català de ‘[BLANK]’ experiment teatral d’Alice Birch, dramaturga que ha treballat en sèries com ‘Normal people’ o ‘Succession’. Dos muntatges (un a Tantarantana i un altre al Centre de les Arts Lliures) exhibits de forma simultània i interconnectada. 


OFF

Orbital han deixat de sonar a futur

Notícies relacionades

Orbital han deixat de sonar a futurFa uns anys, a principis, mitjans dels noranta, el techno psicodèlic i emocional del duo britànic sonava a futur. En el recent ‘Optical delusion’, els germans Hartnoll es conformen amb recórrer camins ja caminats i fer-se tributs a si mateixos. D’ells sempre volem esperar una cosa incopsable.