On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert de Marta Knight a la sala Vol i els atrafegats últims dies de BCNegra. El pitjor: la robòtica tornada de Shania Twain

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Marta Knight presenta àlbum

Marta Knight presenta àlbumL’artista entre pop i indie rock presenta per fi en sala ‘Strange times forever’, el seu notable primer àlbum, altament recomanat per a seguidors de Snail Mail, Soccer Mommy i Girl in Red. Bones composicions interpretades amb carisma. També actua Mariana També. Sala Vol, dissabte, 21.00 h


Un director britànic lliure

Un director britànic lliureLa Filmoteca rendeix homenatge aquests dies al director de cine i teatre Lindsay Anderson, un dels principals abanderats del Free Cinema i la New Wave britànica. Aquesta setmana es podrà veure, per exemple, la seva adaptació al cine de l’obra teatral ‘In celebration’, amb un jove Brian Cox (a la dreta del tot a la foto). 


Últims dies de BCNegra 

Últims dies de BCNegra Queden tres dies per disfrutar dels actes de BCNegra, la setmana literària més gloriosa del gènere negre, aquest any centrada en el tema de la doble vida. Gran programa de taules rodones, itineraris, projeccions o converses com la de Juan Gómez-Jurado (foto) amb Carlos Zanón. 


Amb dos n’hi ha més que prou

Notícies relacionades

Amb dos n’hi ha més que prou Amb només guitarra i bateria, els noruecs Aiming For Enrike són capaços de conjurar una gran diversitat d’atmosferes i desenvolupar dinàmiques addictives. El seu encreuament de rock amb electrònica sona especialment sofisticat en el recent ‘Empty airports’, que presenten a Vol diumenge a les 19.30 h. 


OFF

La robòtica tornada de Shania Twain  

La robòtica tornada de Shania Twain  En el seu primer disc en sis anys, ‘Queen of me’, l’antiga reina del country-pop treu bastant el country de la seva equació i es postula com a nova Meghan Trainor. Decisió dubtosa, però no tant com el filtrat digital a què han sotmès la seva veu, en lloc de deixar-la sonar amb el seu nou timbre.