On Catalunya

No gasteu

Descobreix els millors plans gratuïts a Barcelona per a aquesta setmana

Un mercat efímer de plantes i cine gratuït, entre els plans més destacats

Descobreix els millors plans gratuïts a Barcelona per a aquesta setmana
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Visita una selva al Poblenou

Una mostra amb més de 150 espècies de plantes envaeix el Poblenou. Fins dissabte, dia 14, l’Espai 88 (Pamplona, 88) acull un mercat efímer de plantes. Prometen que hi haurà «tota mena de plantes», des d’exteriors i interiors fins a «immortals». L’entrada és gratuïta i només cal reservar a Eventbrite.


Feliç dia del patró dels animals

El dia 17 de gener és el dia de Sant Antoni Abat, patró dels animals, i Barcelona ho celebra amb una setmana de celebracions. Arrenquen dissabte amb les portes obertes a Can Fontanet (Parellada, 27) i al Museu de Carrosses Fúnebres de Montjuïc (Mare de Déu de Port, 56), a més de pirotècnia a la plaça de Can Fabra.


Cine gratuït al teu barri

Notícies relacionades

El Pantalla Barcelona continuarà, fins al març, omplint els centres cívics de la ciutat amb cine gratuït. Les pròximes projeccions són a Can Clariana Cultural (Felip II, 222), Auditori Sant Martí (Angeleta Ferrer, 2), Josep M. Trias i Peitx (Riera Blanca, 1-3) i Pati Llimona (Regomir, 3), amb films que et faran reflexionar.


Com evitar una distopia orwel·liana

La típica pel·lícula distòpica de ciència-ficció amb una humanitat tecnològicament esclavitzada sembla cada vegada menys llunyana. ¿T’interessa el tema? Passa per Tecnologia i ètica, cicle que recull filòsofs i tecnòlegs per parlar-ne. Fins al 25 de gener, a CaixaForum Macaya (passeig de Sant Joan, 108). I aprofita, perquè és una interessantíssima manera de visitar aquest edifici modernista de Puig i Cadafalch.