On Catalunya

No gasteu

Capvespres gòtics, jardins monumentals i més activitats gratis a Barcelona

L’hora màgica al monestir de Pedralbes o l’exposició de Mareguerite Duras a la Virreina, entre els plans més destacats de la setmana

Capvespres gòtics, jardins monumentals i més activitats gratis a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sarrià a través dels seus parcs

Si hi ha alguna cosa més increïble que les cases senyorials de Sarrià són els seus jardins exuberants. Reconvertits d’aparador privat de la fortuna familiar a un espai públic obert a la ciutadania, guies com ImPARCdible t’ajudaran a conèixer-los a fons. El seu últim capítol, dedicat als de Vil·la Cecília i Vil·la Amèlia (Santa Amèlia, 91).


Capvespre al claustre

El Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9) esgota les últimes setmanes d’estiu amb unes portes obertes. Cada dimarts i divendres, fins al 13 de setembre, entrada gratis de 18 a 21 h. Cita imprescindible per veure el capvespre en aquest complex gòtic, considerat un dels claustres més grans del món.


Mostra d’art fotovoltaic

Notícies relacionades

Amb l’objectiu de visibilitzar l’energia solar com a solució per a comunitats amb escassetat elèctrica, el fotògraf Rubén Salgado va començar el 2014 el projecte Solar Portraits, una sèrie de retrats d’aquestes comunitats. Inaugurada ahir, dia 1, a Casa Seat (passeig de Gràcia, 109) és la primera vegada que la mostra es veu a la Península.


Homenatge a Marguerite Duras

Inoblidable i imprescindible, Marguerite Duras va ser una de les escriptores i cineastes més importants de la història europea. Ara, la Virreina (la Rambla, 99) exposa la seva vida i obra a través d’una ruta sintetitzada en 9 eixos temàtics, cadascun acompanyat de films il·lustratius. Fins al 2 d’octubre.

Temes:

Gratis