On Catalunya

EL SEMÀFOR

Creen un entrepà de calamars que no et converteix en madrileny | El Mundo Today

L’actualitat del demà de Barcelona

Creen un entrepà de calamars que no et converteix en madrileny | El Mundo Today
1
Es llegeix en minuts

Trobar-se un Conegut Experience

De les pitjors experiències que es poden viure a Barcelona. Un va tan tranquil pel carrer pensant en les seves coses quan de sobte una cara coneguda es creua en el teu camí i et veus obligat a xerrar, sense tenir ni idea de què dir. A més, mai et trobes algú que et vols trobar, sempre gent que portes anys intentant evitar, cosa que fa que el procés sigui molt pitjor.

L’ombra

L’ombra està molt bé perquè no hi dona el sol, l’únic problema és que de vegades continua fent molta calor t’hi refugies, cosa que sens dubte molesta més per inesperada. Desgraciadament, l’ombra està molt cotitzada per la gent i és molt difícil trobar-hi un lloc. Si hagués de triar em quedaria amb la nit, perquè és com una ombra enorme en tot l’hemisferi nord alhora.

Entrepà de calamars El Català

Després de molts anys sense poder menjar aquest tipus d’aliment per por de ser titllat de madrileny, una bocateria de Barcelona ha creat el primer entrepà de calamars que, al menjar-lo, no et converteix en espanyol. Gràcies a aquest lloc, milers de barcelonins per fi podran degustar aquesta menja sense por de represàlies. La clau és que l’entrepà es diu El Català, i així no hi ha lloc a malentesos.

Rubén

Aquesta setmana el Rubén ha decidit que volia convidar-nos a una barbacoa, però en lloc de portar-nos tots amb cotxe a casa seva el que va fer va ser pagar-nos un taxi, de manera que molts de nosaltres vam haver d’estar buscant un taxi al carrer durant minuts. Em sembla increïble el seu egoisme. La pròxima vegada que ens vulgui donar menjar i beguda gratis al costat d’una piscina que llogui la terrassa d’un hotel.

Temes:

Humor