On Catalunya

NO GASTIS

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Feminisme, teatre i invasió de ‘skates’, entre el més destacat de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Fotodenúncia feminista

Avui, divendres, s’inaugura l’exposició ‘Dona Situació Límit’, de la fotògrafa catalana Colita, a la Galeria RocioSantaCruz (Gran Via, 627). A través de 32 obres pràcticament inèdites, denuncia com la precarietat, la vellesa i la malaltia, tot i que no és patrimoni femení, s’acarnissa més amb les dones.


Passeu-vos al costat fosc

¿Us coneixen els vostres amics? ¿Segur? Aquestes són les preguntes que es fa ‘Giulia’, que aquest dissabte es representarà a l’Auditori de Sant Martí (Angeleta Ferrer, 2). A través de la vida de Giulia Tofana, dona del segle XVII acusada de matar 600 homes, l’obra reflexiona sobre el costat fosc que tots amaguem.


Una ‘influencer’ del segle XIX

Notícies relacionades

Aquest dilluns, tens una cita amb una ‘influencer’ del 1857. Bé, amb les que li porten l’Instagram. El projecte Dolors Aleu Oficial pretén visibilitzar Aleu, la primera doctora d’Espanya, i desenes de dones científiques que, com ella, van ser oblidades per la història. Al Centre Cívic Sagrada Família (Provença, 480).


Una exposició sobre rodes

Última setmana per veure ‘Fusta i rodes: la història del ‘skateboard’’, a Casa Seat (passeig de Gràcia, 109), una exposició de Sören Manzoni, fundador del primer museu de l’‘skate’ d’Espanya. La mostra compta amb patins tan emblemàtics com el de ‘Retorn al futur’ o el que va deixar l’’skater’ Tony Hawk en la seva última visita a Barcelona.