On Catalunya

NO GASTEU

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

Una visita digital per la Barcelona de la Guerra Civil i una exposició amb molt ‘postureig’, entre el millor d’aquesta setmana

1
Es llegeix en minuts

Les ferides de la Guerra Civil a Barcelona

L’ajuntament acaba d’estrenar la web ‘La ciutat del refugis’, un catàleg virtual que recull tots els refugis antiaeris que encara es conserven al subsol de la ciutat. Aquesta web, nascuda després de quinze anys d’investigació del Servei d’Arqueologia de Barcelona, us permet viatjar pel mapa per conèixer en detall cada refugi. 


¿De quin color va ser el vostre confinament?

Per als amants dels festivals d’art experimental com Loop o DocField, la sala La Plataforma, d’art contemporani, ja us sona. Del color a la forma, de Juan Sesé, acabada d’inaugurar, explora els sentiments del confinament a través colors, formes i sensacions que remeten a la resiliència d’aquells dies.

De música fins al coll

Notícies relacionades

Aquest dissabte, el centre cívic del barri El Coll (l’Aldea, 15) acaba el seu cicle de concerts gratuïts amb Ivan Rica. Amb la seva guitarra en mà, aquest cantautor comença la seva aventura en solitari després d’acompanyar diversos grups petits del panorama nacional. Les entrades, amb reserva prèvia, a la web del centre.


El ‘postureig’ com a disciplina artística

L’artista Ignasi Àvila Padró estrena ’Si Instagram fos la teva vida’ a la Casa del Mig (Carrer Muntadas, 5), on es pregunta com de diferent viuríem si ho féssim d’acord amb el que publiquem a les xarxes. Aquesta exposició, un compendi de poemes visuals creats amb captures de pantalla i autoretrats, reflexiona sobre el nostre postureig vital. Fins al 2 d’abril.

Temes:

Gratis