On Catalunya

El semàfor del mundo today

«M’he embolicat en ‘panettone’ per poder agradar als moderns»

L’actualitat del demà de Barcelona

ONBARCELONA PANETTONE

ONBARCELONA PANETTONE

1
Es llegeix en minuts

La Felicitat

Molta gent m’ha recomanat la felicitat i la veritat és que m’ha semblat que està molt sobrevalorada. Al principi està molt bé, això és innegable, però després d’un moment feliç sempre ve un llarg període d’infelicitat, i d’això ningú te’n parla. El millor és centrar-se en la infelicitat, perquè així qualsevol moment menys infeliç et farà sentir millor que un moment de molta felicitat.

L’aigua de Barcelona

En aquesta època d’extrems, he decidit donar-li el taronja a l’aigua de Barcelona perquè no vull fer una valoració de la seva qualitat fins que no hagi provat absolutament tots els àtoms d’H2O de la ciutat. Penso que, per poder emetre un judici just, primer he d’haver provat cada àtom d’aquest líquid. De l’únic que em penedeixo és d’haver començat pels àtoms de la suor del meu cosí Ramón.

Embolicar-se en ‘panettone’

Després d’anys intentant agradar als moderns, aquesta setmana ho he aconseguit a l’embolicar-me en panettone. Ara soc un panettone gegant i és molt incòmode moure’m i parlar amb la gent. Els meus amics i familiars no em reconeixen, però els moderns em miren i em somriuen. Quan vaig pel barri de Sant Antoni em sento desitjat, i aquesta és la millor experiència que he tingut en tota la meva vida.

Rubén

Rubén, si llegeixes això que sàpigues que ho sé tot. Potser pensaves que la Marisa i jo no ens n’assabentaríem, però el Fernando ens ho ha explicat tot. Això voreja un nou nivell de baixesa fins i tot per a tu. Fer una cosa així per Nadal ha d’haver marcat un nou rècord personal teu de maldat. Per sort ja estem acostumats a les teves ximpleries i no deixarem que ens afecti, tot i que ens ha fet bastant mal.

Temes:

Humor