Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

NO GASTIS

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no t'hauries de perdre

Assistir a una competició de 'poetry slam' o buscar diferents espècies de ratpenats són algunes de les propostes per a aquests dies

Eva Melús

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no t'hauries de perdre

Dansa infantil col·lectiva al CC Sagrada Família

Pere Faura, de La Diürna, lidera la ‘performance’ col·lectiva de dansa que ofereix el CC Sagrada Família (Provença, 480) divendres, dia 31, a les 17.30 hores, per a nens de 6 a 10 anys, dins de la programació ‘Balla’m un llibre’. La inscripció és necessària.


Festa amb humor pels 20 anys de La Farinera

L’espectacle d’humor ‘Under the pelucas’, de la companyia DeJabugo, tanca el programa del 20è aniversari de La Farinera del Clot (Gran Via, 837), divendres, 31, a les 21.00 hores.


Trobada a la plaça Molina per aprendre a teixir

¿T’agrada teixir? Dissabte, dia 1, és el Dia Mundial de Teixir en Públic i el centre cívic Vil·la Urània (Saragossa, 29) aprofita per iniciar la seva Setmana Tèxtil a la plaça Molina, de 12.00 a 14.00 hores. Hi haurà tallers de ‘totebag gyotaku’ (dimarts, dia 4), brodat ‘punch needle’ (dimecres, dia 5) i una trobada final d’‘urban knitting’, dijous, dia 6, tots ells a les 18.00 hores. Sempre és necessari inscriure’s prèviament ‘online’ a la web.


'Poetry slam’ al castell de Montjuïc

Les Nits del Castell de Montjuïc s’inauguren dissabte, dia 1, a les 21.45 hores, amb una competició de ‘poetry slam’ amb els millors ‘slammers’ de la ciutat. Hi haurà gastrozona de 20.00 a 00.00 hores i bus llançadora fins a la plaça d’Espanya a partir de les 22.00. 


Una nit a la recerca de ratpenats

Dimecres, dia 5, de 21.30 a 23.00 hores, se celebra la Nit dels Ratpenats, una ruta guiada per al públic adult i familiar a la recerca de diferents espècies de ratpenats que organitza l’Aula Ambiental Bosc Turull (passeig de Turull, 2). Aquesta activitat es du a terme amb motiu de la Setmana de la Natura, que durarà fins diumenge, dia 9.