Brasil

Taylor Swift suspèn el seu segon concert a Rio: una fan mor i ella gairebé es desmaia per l’onada de calor

Taylor Swift suspèn el seu segon concert a Rio: una fan mor i ella gairebé es desmaia per l’onada de calor

Natacha Pisarenko / AP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant Taylor Swift va anunciar que havia decidit cancel·lar el seu concert previst per a aquest dissabte a Rio de Janeiro, a causa de les «temperatures extremes» en aquesta ciutat brasilera, en la qual una jove fan de l’estrella del pop va morir poc abans de la seva primera presentació, a causa d’un aturada cardiorespiratòria patida per un cop de calor.

«La seguretat i el benestar dels meus fans, d’altres artistes i dels tècnics han de ser sempre el primer», va explicar l’estrella mundial en una història a Instagram, mentre les temperatures rondaven els 60 graus centígrads aquest cap de setmana.

Anteriorment, havia acudit a la mateixa xarxa social per lamentar la mort d’un fan de 23 anys en el seu concert de divendres, els organitzadors del qual van ser durament criticats per no permetre als espectadors portar ampolles d’aigua malgrat la calor abrasadora.

Vídeos penjats a les xarxes socials mostren com l’estrella va intentar socórrer els seus assedegats fans, enviant assistents a repartir ampolles d’aigua i fins i tot llançant-les ella mateixa al públic. Ella mateixa gairebé es desmaia en el primer concert al Brasil.

Notícies relacionades

«Amb el cor trencat dic que hem perdut un fan aquesta nit aviat», va escriure Taylor Swift en el seu compte d’Instagram. «Ni tan sols puc dir-vos com de devastada estic». «Em sento desconcertada per la pena quan si més no intento parlar-ne. Sento aquesta pèrdua en el nivell més profund, i el meu cor trencat està amb la seva família i els seus amics», va afegir.

Les autoritats sanitàries de Rio van anunciar que Ana Benevides havia mort divendres a la nit després de patir una parada cardiorespiratòria a l’estadi Nilton Santos durant el concert al qual van assistir 60.000 espectadors, el primer d’una sèrie de sis espectacles que l’estrella tenia previst oferir al Brasil.