Novetats

Com aconseguir entrades a 15 euros per anar a veure espectacles del Festival Grec de Barcelona

Com aconseguir entrades a 15 euros per anar a veure espectacles del Festival Grec de Barcelona

Jordi Otix

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival Grec 2023 de Barcelona ha donat el tret de sortida amb l’anunci de la seva programació i algunes novetats interessants per al públic, com noves modalitats per accedir a les entrades a preus molt avantatjosos.

Entre les novetats del festival, una de les més interessants és precisament l’opció de descomptes que ofereix per primera vegada, i que preveu la posada a la venda de paquets d’entrades a un preu unitari de 15 euros per espectacle. Els nous abonaments, que inclouran entre quatre i set propostes culturals, tindran diversos avantatges addicionals:

L’organització preveu posar a la venda un total de 165.209 entrades a partir del 18 d’abril, es podran bescanviar pels dies i espectacles preferits i, com que no són nominals, es poden utilitzar com a regal o per compartir-ne un paquet entre familiars o amics.

L’única restricció que comporta la nova modalitat d’abonaments és l’aforament: l’organització preveu un límit a les entrades amb preu especial en cada espectacle.

Notícies relacionades

Sasha Waltz, Dimitris Papaioannou, Ivo van Hove, Robert Wilson i La Veronal són alguns dels noms destacats de la 47a edició del festival d’arts escèniques Grec, que s’inaugurarà a Barcelona el 29 de juny amb ‘The pulse’, un espectacle de circ de Gravity & Other Myths.

El seu director, Cesc Casadesus, ha destacat que entre les 88 propostes hi ha les expressions artístiques col·lectives, com el circ i les agrupacions corals.

Temes:

Grec Dansa Teatre