Pòdcast

Mamarazzis: Isabel Preysler i Alfonso Díez, junts en un sopar de ¿parelles?

  • Lorena Vázquez i Laura Fa revelen que el germà gran de David Bisbal ja ha aparegut després que ahir a la tarda la família en denunciés la desaparició

  • També han deixat la porta oberta que la mare gestant del nadó d’Ana Obregón hagi facilitat les fotografies que publica ‘Lecturas’

2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Enmig del cicló generat per Ana Obregón i la gestació subrogada, les Mamarazzis han comentat, entre altres notícies, les noves informacions aparegudes a les revistes d’aquest setmana. Especialment, l’entrevista exclusiva amb l’actriu a ‘¡Hola!’ que posa llum al cas, tot i que també bastants dubtes. També la revista ‘Lecturas’ aporta noves dades sobre el tema, concretament revelant el rostre en portada de la mare gestant de la nena, una dona cubana amb dos fills que hauria cobrat 35.000 euros dels 170.000 que hauria pagat Obregón. Es tractaria d’una dona amb problemes econòmics i que ja ho hauria fet en alguna altra ocasió. La nena, per cert, es diu Ana Sandra Lequio, segons ha revelat avui ‘¡Hola!’.

Sobre aquest assumpte, Lorena Vázquez i Laura Fa han deixat la porta oberta que la mare gestant de la filla/neta de l’actriu, de 68 anys, hagi pogut facilitar les fotos a alguna agència. És a dir, no descarten que estigui involucrada en les informacions aparegudes avui. Les Mamarazzis també han explicat que, fonts coneixedores del sector, asseguren que Obregón podria haver cobrat entre 200.000 i 300.000 euros. Aquesta quantitat, han apuntat, podria ser a canvi d’una sèrie de reportatges. En el futur, per exemple, podria aparèixer a ‘¡Hola!’ el bateig de la nena.

Un restaurant a Madrid

Les Mamarazzis han revelat en exclusiva en el seu pòdcast d’aquest dimecres un sopar amb personatges molt populars que es va celebrar aquest cap de setmana en un restaurant exclusiu de Madrid, concretament al barri de Chamartín. Al local hi havia quatre personatges en el que podria ser un ¿sopar de parelles?. Els presents: un home gran, Núria González i, aquí la sorpresa, Isabel Preysler i Alfonso Díez. Testimonis del sopar expliquen a les Mamarazzis que hi va haver molta complicitat entre l’exparella de Mario Vargas Llosa i el vidu de la duquessa d’Alba, que es coneixen d’anys enrere.

La desaparició del germà de Bisbal

Les Mamarazzis han explicat també que el germà gran del cantant de David Bisbal, José María, ja ha aparegut després que ahir a la tarda la família en denunciés la desaparició. La Guàrdia Civil ha donat la recerca per finalitzada després de trobar-lo a les 13 hores al centre de Roquetas de Mar, localitat on viu. La policia no ha donat més informació sobre l’estat de José María, que en els primers anys de carrera del seu germà li va fer de mànager.

Notícies relacionades

Les Mamarazzis han revelat que ahir a la tarda va enviar un missatge a través d’Instagram que va fer saltar les alarmes en el seu entorn i va generar certa preocupació, i per això se’n va denunciar la desaparició en un primer moment. José María havia refet la seva vida sentimental amb Lupe, amb qui s’havia casat el 7 de gener passat. En el missatge que va alarmar la família expressava que estava decebut amb la seva nova dona i acabava així: «Cada un pel seu camí».

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs en els principals aregadores: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: Isabel Preysler i Alfonso Díez, junts en un sopar de ¿parelles?

Atilano Garcia / SOPA Images / ZUMA Press Wire