Maternitat controvertida

Mamarazzis: L’huracà Ana Obregón

  • Mamarazzis: La notícia bomba del nou nadó d’Ana Obregón obre múltiples debats

  • Crítiques a Ana Obregón després de ser mare per gestació subrogada als 68 anys: «Comprar un nadó és sinistre»

  • «Els úters no poden estar en venda»: els debats ètics de la maternitat d’Ana Obregón

Mamarazzis: L’huracà Ana Obregón
3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

¿Ana Obregón ha sigut mare o àvia? És la pregunta que ens estem formulant tots els tafaners de professió. ¿La resposta? Al pròxim capítol, no ho dubtin. Les Mamarazzis apostem que ben aviat coneixerem tots els detalls de la «maternitat» més polèmica de l’any a cop d’exclusiva i a la mateixa revista on l’hem vist, esgarrifats, sortint en cadira de rodes d’una clínica de Miami amb el nadó als braços.

Obregón ha sigut la protagonista indiscutible de la setmana i, molt probablement, li queda protagonisme per a estona. La biòloga més famosa del nostre país ha obert informatius, ocupat hores i hores de tertúlies del cor i no hi ha articulista d’opinió que no s’hagi rendit a donar-li estopa de la bona.

 En comptades ocasions, una notícia de l’univers rosa ha traspassat així els límits fronterers del paper ‘couché’ per saltar al ring del debat polític i social a escala nacional. El cas del documental de Rocío Carrasco i poc més. La notícia ha causat tal impacte que s’ha convertit en el tema central de les converses de bar i supermercat i, també, en la comentari dels grupets dels nostres polítics. La polèmica també ha portat a intervenir la ministra d’Igualtat, Irene Montero, i el líder del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, entre d’altres. La primera assegurava que la maternitat subrogada és un tipus de violència contra les dones i el segon ha deixat clar que estan oberts a una regulació de la gestació subrogada a Espanya. ¡Toma ya! La que has liado, Anita.

Sabem que la presentadora continua a Miami ultimant els detalls burocràtics per poder viatjar de tornada amb la petita Ana a Espanya, mentre aquí continuem preguntant-nos si Alessandro Lequio acabarà revelant els serrells que ens falten de la història. Potser ell en té la clau.

Les Mamarazzis hem parlat amb els fotògrafs que han realitzat el reportatge i ens asseguren que l’Obregón no va ser conscient en cap moment que se li estaven realitzant fotografies durant el viatge a Miami. Es tracta d’una notícia exclusiva fruit del treball de l’agència G3, una de les agències de notícies de premsa rosa més importants del nostre país. Ningú vol revelar el preu que ha pogut pagar la revista ‘Hola’ pel famós reportatge, però us assegurem que es tracta d’un dels millors pagats de l’últim any. La nostra aposta, entre 80.000 i 100.000 euros.

Fran Rivera i Lourdes Montes

Ni Fran Rivera ni Lourdes Montes, que van inaugurar dijous a Badalona una nova botiga de la firma de decoració valenciana Banak, s’han deslliurat d’opinar sobre la polèmica decisió d’Obregón.

La flamant parella va passejar la seva complicitat davant els periodistes allà congregats i van afirmar que «és un tema molt complicat i delicat». Francisco, a més, va manifestar que «no ho acabo de veure del tot bé». Després de 12 anys junts, «malgrat tots els pronòstics de la premsa», va fer broma Fran, «les expectatives eren molt baixetes», es van mostrar sincers i amables i van confessar l’indici de crisi que van viure després de la retirada del torero. «Quan em vaig retirar del toro no va ser un moment fàcil per a nosaltres. Em va costar molt esforç deixar la meva feina i abandonar la meva passió. Vaig haver de reinventar-me i vaig passar moments molt durs». «Qui digui que en el seu matrimoni tot va bé i mai han viscut una crisi, menteix», va assegurar Lourdes.

Shakira

Notícies relacionades

ShakiraAquest dissabte, el que Shakira havia escollit per abandonar Espanya amb els fills de manera definitiva, la cantant colombiana segueix esfullant la margarida i sense posar data a la seva marxa. No va poder ser, però el seu desig continua sent aprofitar la Setmana Santa per al viatge, ja que, a més, aquestes vacances gaudirà de la companyia dels fills, tal com marca el conveni de la seva separació.

En aquests moments, el pare d’en Milan i en Sasha, Gerard Piqué, continua sorprenentment sense conèixer la data en la qual, de forma irremeiable, els seus fills deixaran Barcelona. Les Mamarazzis n’estarem pendents.