Mamarazzis

Mamarazzis: Rafa Castaño, ¿ha nascut una estrella?

  • El guanyador de ‘Pasapalabra’ ha passat de ser un anònim a ser a la portada del ‘Lecturas’ per la seva història d’amor amb una periodista d’Antena 3 durant el concurs.

Mamarazzis: Rafa Castaño, ¿ha nascut una estrella?
3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Deu dies han passat des que Rafa Castaño es va canvertir en un concursant de rècord guanyant 2.272.000 euros amb el ‘rosco’ de ‘Pasapalabra’. Feia nou mesos que ho intentava i, finalment, en el seu ‘rosco’ 197 va aconseguir el premi. Mig Espanya va estar pendent d’ell i això l’ha convertit en un personatge que desperta l’interès de la premsa del cor. Però no pateixis, Rafa, les Mamarazzis aventurem que serà una fama efímera. En poc temps tornaràs a la teva vida normal.

Els diaris, les revistes, els confidencials i pòdcasts, com el nostre, ens nodrim de tot el que és actualitat i el Rafa ho és. Gairebé tot Espanya, si fem cas a les audiències estratosfèriques del programa, estava interessada a veure com guanyava el premi i també en com seria la seva vida després d’això. Passa sempre amb els personatges anònims que viuen un ‘boom’ televisiu. Ens interessa saber més d’ells. Però en aquest cas, per a sorpresa de molts, la seva vida posterior al ‘rosco’ venia acompanyada d’una gran història. Durant els nou mesos que va concursar, es va enamorar d’una periodista i reportera d’Antena 3, Beatriz Solano. ¡Quina meravella per als periodistes del cor! 

Si no hagués existit aquest festeig, el seu dia a dia hauria ocupat un parell de paginetes a les revistes, però el nou amor de Rafa i la seva nòvia els va portar fins a la portada de ‘Lecturas’. Tema exclusiu i ben pagat als paparazzis. Ni Pantoja ni Luis Miguel ni res de res. El que va interessar a tot aquell que passava per un quiosc era el festeig sorpresa. I no ha sigut sorpresa només per al públic. Companys de Bea Solano expliquen a les Mamarazzis que no tenien ni idea d’aquesta relació. Doble ‘boom’.

Arribats a aquest punt, tornem a la pregunta inicial, ¿ha nascut una estrella en Rafa Castaño? Doncs per al seu descans direm que no. És un personatge de fama efímera, fama molt intensa però de curt recorregut. El Rafa no ha vingut per quedar-se. Principalment, perquè ell no vol. Si ho volgués tampoc seria una garantia perquè passés, però no és el cas. El Rafa passeja pel carrer amb mascareta per no ser reconegut. Li interessa entre zero i gens ser un personatge que visqui de la seva fama.

Notícies relacionades

Mai es pot assegurar que no acabi en un ‘reality’ o un altre tipus de concurs per a famosos, però no està en els seus plans. El Rafa ha viscut el ‘boom’ de sentir-se Kim Kardashian aquests dies, però ben aviat la seva vida tornarà a ser la que era. Les Mamarazzis hem preguntat a alguns companys si continuen de guàrdia amb ell i la resposta ha sigut: «ja no». I és que ja no interessa gaire més enllà del moment explosiu que va viure fa uns dies. Rafa, disfruta de la vida i del premi que ja et deixem en pau. 

Isabel Pantoja

L’entrevista d’Isabel Pantoja a ‘Hola’ ens ha deixat a les Mamarazzis que ni fred ni calor. La notícia de la seva presència al Ball de la Rosa era l’únic element nou però no és una cosa tan excepcional ja que altres dels nostres famosos també han viscut la mateixa sort. Ana Obregón, Alaska i Mario, Javier Rigau, Pedro Almodóvar, Mar Flores, Rossy de Palma, Bibiana Fernández, Borja Thyssen i Blanca Cuesta… Que hi vagi la Pantoja tampoc és que sigui per tirar coets. El que sí que ens ha deixat estupefactes a les Mamarazzis és com narra la cantant en l’exclusiva la seva gira pels Estats Units. Molt intens tot, molt d’experiència al·lucinant però, ¡compte! Entre els concerts que enumera Isabel i la revista hi ha el de Los Angeles. Ella mateixa en el posat entre cometes parla ‘del concert de Los Angeles’. No sabem si és un error sense més o una cosa intencionada però Isabel mai hi va actuar. Aquest concert es va suspendre, ¡que estrany! Tot i que sent la Pantoja, sincerament, fa pudor de socarrim.