Pòdcast

Mamarazzis: La notícia bomba del nou nadó d’Ana Obregón obre múltiples debats

Laura Fa i Lorena Vázquez aplaudeixen l’exclusiva de G3 sobre la gestació subrogada que ha convertit Ana Obregón en mare als 68 anys. Tita Cervera també va ser mare de bessones amb aquest sistema als 64 anys, recorden.

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

La bomba que publica la revista ‘Hola’ sobre lanova maternitat d’Ana Obregón als 68 anys ha acaparat pràcticament tota l’atenció del pòdcast. Tant Laura Fa i Lorena Vázquez aplaudeixen l’exclusiva de l’agència G3 que ha proporcionat les primeres imatges del nadó sortint en braços de la famosa presentadora de l’hospital de Florida on va donar a llum la mare biològica, que a canvi de diners va cedir el cos per gestar la nounada, que es dirà Ana.

¿Qui serà el pare de la criatura? Les Mamarazzis han comentat el rumor que ja corre a les xarxes socials, la probabilitat que Álex Lequio sigui el donant de semen. El fill que Obregón va tenir amb Alessandro Lequio va morir fa tres anys, als 27, després d’una duríssima batalla contra el càncer. No és estrany que abans d’un procés tan agressiu amb la radioteràpia i quimioteràpia els pacients joves congelin mostres del semen, en el cas d’un home, o dels òvuls. La seva mare, en cas de tenir poders sobre les mostres que va deixar, podria haver-les utilitzat.

Les Mamarazzis han recordat que un dubte similar va sorgir quan Tita Cervera, el 2008, va ser mare de bessones als 64 anys amb el mateix sistema de maternitat subrogada. Encara planeja la incertesa sobre si el seu fill Borja, germanastre de les bessones, va tenir alguna cosa a veure en la seva fecundació.

«Debat nacional»

Fa i Vázquez han abordat els múltiples debats que ha obert la nova maternitat d’Ana Obregón a cop de talonari. També han assenyalat que ha aixecat multitud de crítiques a les xarxes socials fins a convertir-se en «un debat nacional», una cosa que no va passar amb Tita Cervera.

Tampoc se’ls ha escapat la reacció d’Alessandro Lequio, exparella d’Obregón i pare del difunt Álex. En el programa televisiu d’Ana Rosa Quintana ha assegurat que estava al corrent «de tot». No obstant, ell, que ha tingut una altra filla petita amb la seva actual dona, María Palacios, ha sigut molt discret a l’hora de valorar la notícia bomba de la setmana. «Amb tot el carinyo i el respecte personal no parlaré ni ara ni mai d’aquest tema», ha assenyalat.

«No sembla gaire d’acord amb la decisió d’Ana», han observat les Mamarazzis. Fa i Vázquez sí que han sigut clares a l’hora d’expressar la seva opinió: «A nosaltres ens sembla una mica aberrant». D’una banda, comenten, hi ha el debat de la maternitat tardana, i d’una altra, la salut mental d’Obregón, que des que va morir el seu fill va caure en una profunda depressió i havia declarat no tenir ganes de viure. L’altre debat és el de la maternitat subrogada, que té alguna cosa de la distopia ‘El conte de la serventa’, han assenyalat, ja que només dones acabalades en en poden utilitzar d’altres disposades a vendre el cos per gestar fills que no criaran elles. Ara només falta esperar la resposta d’Ana Obregón, la mare-àvia de la criatura.

@el_periodico Las imágenes de la polémica de Ana Obregón #mamarazzis #mamarazzisep #anaobregón #salseoentiktok #cotilleo #famoseo ♬ sonido original - El Periódico

Pantoja, sense portada

La resta de portades de les revistes del cor amb prou feines van ser esmentades al pòdcast. L’únic que va merèixer l’atenció de les especialistes en la premsa rosa va ser que ha lluït poc la presència d’Isabel Pantoja en el Ball de la Rosa de Mònaco.

Notícies relacionades

L’exclusiva d’Ana Obregón li ha tret tot el protagonisme a la portada d’‘Hola’, en què la cantant apareix discretament malgrat el florit vestit que va triar per a l’ocasió. «No és estrany que no tingui una foto amb Carolina de Mònaco. No era una convidada de la monarquia sinó d’un multimilionari alemany que li va pagar el cobert».

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs en els principals aregadores: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: La notícia bomba del nou nadó d’Ana Obregón obre múltiples debats

Instagram