Il·lusionista ambiciós

El Mago Pop adquireix un teatre a Missouri

L’artista Antonio Díaz, que va comprar el Victòria fa quatre anys, s’embarca en el somni americà en gran i debutarà a Broadway l’agost amb ‘Nothing is impossible’

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

El Mago Pop, àlies d’Antonio Díaz (Badia del Vallès, Barcelona, 1986), farà per fi cap a Broadway. Els seus plans d’actuar a Broadway, on han recalat els grans espectacles, es faran realitat. ¿Màgia? Anys de treball i esforç han fet possible a Antonio Díaz –nom real del Mago Pop– desembarcar en gran als EUA. I no només al cor de Broadway. Més enllà d’estrenar ‘Res és impossibleaquest agost a l’emblemàtic Ethel Barrymore Theatre amb la versió anglesa de l’espectacle que ha triomfat al Teatre Victòria de Barcelona, Díaz ha adquirit un teatre a Branson, Missouri, de 2.800 butaques. «Té més del doble que el Victòria», ha admès conscient del repte que suposa actuar allà. Calcula poder estrenar el seu primer espectacle el maig de l’any vinent. «Necessitava una base com a centre d’operacions als EUA», ha admès aquest mag, que ha demostrat tenir bon ull per als negocis i somia atrapar amb la seva màgia milions de nord-americans.

Díaz, ja va sorprendre fa quatre anys amb l’adquisició del Teatre Victòria al Paral·lel, i ara, recolzat pels 2,8 milions d’espectadors aconseguits, es llança a la seva nova aventura americana. Assegura no tenir socis financers que li donin suport. Aquest individu solitari de la màgia, això, sí, confia en l’enorme equip que el recolza. Sense aquest equip seria impossible fer els seus espectacles i continuar creixent artísticament.

Notícies relacionades

Des que va néixer en una humil llar de Badia del Vallès (Barcelona), Díaz mai ha deixat de somiar. El seu somni d’actuar a Nova York estava previst per a l’estiu del 2020, però la covid ho va impedir. Ara, més preparat i ambiciós que mai, es plantarà als EUA en gran.

Les entrades per al seu espectacle a Broadway ja estan a la venda a internet.

Temes:

Màgia