Havia de ser la seva 45a edició

La Telecogresca suspèn el seu festival d’aquest any per motius econòmics

Els impulsors de l’esdeveniment demanen comprensió al públic davant una «mesura necessària per garantir la continuïtat» de l’associació i de l’esdeveniment

La Telecogresca suspèn el seu festival d’aquest any per motius econòmics
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival musical Telecogresca no celebrarà la seva edició del 2023, prevista per a l’1 d’abril al parc del Fòrum per causes econòmiques, segons addueix l’organització del popular esdeveniment en el seu compte de Twitter. 

«Des de Telecogresca, hem estat treballant molt intensament durant els últims mesos per portar a terme aquesta 45a edició del festival. Desgraciadament, des de l’associació ens hem vist obligats a prendre la difícil decisió de cancel·lar la Telecogresca d’aquest any».

Els impulsors de l’esdeveniment demanen comprensió al públic davant una «mesura necessària per garantir la continuïtat de l’associació i la continuïtat del festival». 

Sense ànim de lucre

La Telecogresca és una associació sense ànim de lucre constituïda per estudiants voluntaris que organitzen aquesta festa universitària que s’ha anat transformant des de 1978, quan era una festa modesta, fins a l’actualitat, convertida en un festival multitudinari.

Notícies relacionades

No obstant, els organitzadors garanteixen que continuaran «treballant molt per aconseguir que la Telecogresca continuï sent una cita imprescindible per a tots els universitaris», mentre asseguren que «totes les persones que hagin comprat l’entrada d’aquesta edició de la Telecogresca, recuperaran el seu import automàticament en els pròxims dies».

També mostren el seu agraïment i la seva esperança que el festival pugui recuperar-se d’aquí poc: «Us agraïm de tot cor a vosaltres, assistents i col·laboradors, la vostra confiança. Valorem moltíssim el suport que ens ha donat i esperem retrobar-nos ben aviat».