Vetllada benèfica

El casc de moto de Rosalía es ven per 8.200 euros a la subhasta de Cap Nen Sense Joguina

  • La campanya solidària bat el seu rècord de recaptació amb 58.325 euros

El casc de moto de Rosalía es ven per 8.200 euros a la subhasta de Cap Nen Sense Joguina

epc

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La subhasta solidària de la campanya Cap Nen Sense Joguina, que organitza des de fa 56 anys Ràdio Barcelona juntament amb el Casino de l’Aliança del Poblenou, va batre dijous a la nit diversos rècords. El més important, el de la xifra total recaptada: 58.325 euros, que es destinen a comprar joguines per distribuir-les entre els nens i nenes de famílies necessitades o que es troben ingressats en hospitals i centres d’acollida. També es va superar la marca del preu més alt pagat per un sol objecte. I la protagonista va ser Rosalía.

Notícies relacionades

El casc de ‘Motomami’ que la cantant de Sant Esteve Sesrovires va utilitzar durant l’actuació de TikTok Live Performance va arribar a la subhasta a un preu de 8.200 euros. Mai abans en la història de Cap Nen Sense Joguina una licitació havia superat els 7.000 euros. El segon objecte més car va ser l’americana que va vestir Joan Manuel Serrat al seu últim concert a Barcelona, el 23 de desembre, que es va vendre per 5.000 euros.

El col·leccionista d’art Rafael Tous, que l’any passat va donar 6.000 euros perquè la recaptació final fos la més important de la història (52.787 euros) va tornar a ser un dels protagonistes de la subhasta a l’oferir 3.000 euros per una guitarra firmada de Pau Donés. Entre els objectes més disputats hi van figurar també un quadro d’Andreu Buenafuente, una escultura de Tricicle i una guitarra de Jordi Évole.