Música

Maroon 5, a Barcelona: dates i com aconseguir entrades per al concert

L’última visita de la banda nord-americana a Espanya va ser el 2015

1
Es llegeix en minuts
Europa Press
EFE

La banda nord-americana Maroon 5 actuarà a Barcelona i a Madrid al juny del 2023 en una gira europea en la qual presentarà el seu àlbum ‘Jordi’, ha informat aquest dimarts la promotora Live Nation en un comunicat.

Maroon 5, banda liderada per Adam Levine, actuarà el 15 de juny a Wizink Center de Madrid i el 16 al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Les entrades es posaran a la venda a partir d’aquest dijous a les 10 del matí en distribuïdores oficials adscrites a Live Nation. Es disposarà una prevenda les 24 hores prèvies a través de la web oficial de la promotora.

El grup començarà la seva gira europea a Lisboa el 13 de juny i recorrerà posteriorment Espanya, la República Txeca, Dinamarca, els Països Baixos, Alemanya i França, i finalitzarà el 3 de juliol a l’O2 de Londres.

L’última visita de Maroon 5 a Espanya va ser el 2015, quan va actuar també a Barcelona i Madrid.

En aquesta ocasió, el grup pujarà als escenaris el seu setè disc d’estudi, ‘Jordi’, publicat l’estiu passat i del qual forma part la cançó ‘Beautiful mistakes’, junt amb Megan Thee Stallion.

Notícies relacionades

Des del llançament del seu primer àlbum, ‘Songs About Jane’ (2002), que incloïa èxits com ‘She Will Be Loved’ i ‘This Love’, Levine i els seus companys han venut més de 90 milions de còpies de tots els seus àlbums, segons xifres de la seva discogràfica.

A aquestes xifres, Maroon 5 també pot presumir d’haver-li sumat tres premis Grammy.