Balanç

L’Arts d’Estiu aconsegueix un tancament de rècord amb 38.000 espectadors

  • Els concerts de Manolo García, Pablo Alborán, Serrat, Hombres G, India Martínez i Niña Pastori van vendre totes les entrades en l’11a edició del festival, que ha comptat amb un 85% d’ocupació

L’Arts d’Estiu aconsegueix un tancament de rècord amb 38.000 espectadors

ÓSCAR PENELO ARIAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més de 38.000 espectadors, el seu màxim històric, i 10 ‘sold outs’ és el balanç del festival Arts d’Estiu, que des del 2 d’agost ha ofert un total de 22 concerts, entre ells els de Manolo García, Pablo Alborán, Joan Manuel Serrat, Hombres G, India Martínez i Niña Pastori.

L’onzena edició del festival celebrat a Pineda de Mar, que acaba aquest cap de setmana, ha batut rècords recuperant l’assistència prepandèmica del 2019. Pel Village de l’Arts d’Estiu, obert també al públic sense entrada, hi han passejat més de 60.000 persones.

El festival, coorganitzat per The Project i el Centre Cultural de Pineda de Mar, ha comptat amb un 85% d’ocupació. La festa inaugural, amb Los 40 Principales i Marcel i Júlia, el recital d’Hombres G, i els concerts de Manolo García, Pablo Alborán i Joan Manuel Serrat han sigut alguns dels que han esgotat les entrades.

’Sold outs’

També han venut totes les localitats el grup infantil El Pot Petit, God Save The Queen (el tribut a Queen), una empoderada India Martínez, La Oreja de Van Gogh i Niña Pastori, en el seu retorn a l’Arts d’Estiu.

En aquesta edició de festival també hi han actuat Al Mckay Earth, Wind & Fire, Mayumana, el Mag Lari, Antonio José, M Clan i Loquillo, Joan Dausà, el monologuista David Guapo i Fangoria i Nancys Rubias com a colofó.

Notícies relacionades

L’organització ha destacat en el seu balanç la qualitat de la variada programació artística aconseguida i la voluntat de ser un festival multidisciplinari i per a tots els públics, amb espectacles infantils, ball, un monòleg i un espectacle de màgia.

El Village

També ha remarcat l’èxit del Village, que s’ha convertit en un punt de trobada de les nits de la costa del Maresme i ha acollit a la platja de Pineda de Mar més de 62.000 visitants en 20 dies. L’espai ha comptat amb 5.000 metres quadrats oberts al públic de 19 h. a 2.00 de la nit els dies d’espectacle, amb una oferta de gastronomia, artesania, moda i concerts de petit format.