L’opinió popular

Estrena de ‘¡Nop!’, de Jordan Peele: les crítiques dels espectadors

  • Cinc assistents a la sessió de dijous a les 18.00 hores a les sales Cinesa Diagonal avaluen la pel·lícula a l’acabar la projecció

Estrena de ‘¡Nop!’, de Jordan Peele: les crítiques dels espectadors
2
Es llegeix en minuts

Roger Frigola

«A mi m’ha decebut una mica. He vist les altres pel·lícules d’aquest director, ‘Déjame salir’ i ‘Nosotros’, i en comparació aquesta història m’ha semblat molt més simple. Està més centrada en allò fantàstic o sobrenatural, i he trobat a faltar una mica de rerefons, una cosa més profunda que sí que he trobat a les seves altres produccions. És ciència-ficció i poc més. No és una mala pel·lícula, però sí que és cert que esperava una altra cosa».

Laura Baster

«M’ha faltat la por, no n’he sentit en cap moment. La classifiquen com una pel·lícula de terror, però jo no diria que ho és en absolut. No hi ha ensurts, no és un terror psicològic, d’escenes ‘gore’ n’hi ha dues de comptades... Sí que és present constantment el suspens, perquè els personatges no saben a què s’enfronten ni entenen res del que estan vivint, però tampoc s’arriba a experimentar gaire la tensió. Hi ha moments molt bons i moments molt dolents». 

Lucía Díaz

«És una pel·lícula que està bé, però no val la pena anar al cine a veure-la, perquè no considero que necessitis una gran pantalla per disfrutar-la. Visualment, no és gens espectacular, m’han faltat alguns efectes especials i hi ha poc realisme en els personatges/objectes sobrenaturals, els he vist poc treballats. El principi és avorrit, li falta joc. El que és la presentació dels personatges i de l’escenari es fa pesada, crec que el missatge de la pel·lícula és molt lent i només es veu en l’últim tram; però quan agafa més emoció està bé». 

Victòria Frigola 

«Després de veure-la tinc sentiments una mica contradictoris. D’una banda, crec que és una història que té interès, amb uns personatges que estan molt ben trobats i que no decep gens pel que fa a l’actuació; però d’altra banda, en la trama he trobat a faltar una cosa més social que es complementés amb la tensió i el suspens. Pel que fa al final, no m’ha dit res, és una pel·lícula més. És entretinguda però res més».

Pol Tarrida

«Se m’ha fet molt llarga. El desenvolupament de la història és molt monòton fins que comencen a ocórrer els primers successos paranormals i cobra una mica d’interès. M’ha agradat que hi ha certes parts que no entens fins que has acabat de veure-la i pots lligar-ho tot per tancar el cercle de la trama, però alhora sento que durant tota la pel·lícula s’intenta traçar una muntanya de tensió de la qual no he arribat a sentir el cim, se m’ha quedat una mica en no res. Crec que li sobren escenes d’acció al final i li falta ficar més por a l’espectador des del principi en comptes de plantejar una incertesa que no acaba de resoldre’s».