Tema inèdit

Rosalía revoluciona Mallorca amb el rodatge del videoclip de ‘Despechá’

  • L’artista va arribar al Portitxol en llanxa, procedent d’una embarcació fondejada en alta mar

Rosalía revoluciona Mallorca amb el rodatge del videoclip de ‘Despechá’

Epi_rc_es

2
Es llegeix en minuts

El tsunami anomenat Rosalía va tocar terra al Portitxol dissabte a mitja tarda, quan la cantant, que actua aquest dilluns a Mallorca, va començar a ballar, acompanyada per un grup de nois, mentre les càmeres la gravaven per al seu nou videoclip, Despechá. La presència a Palma de l’artista espanyola famosa mundialment va córrer com la pólvora, de manera que curiosos i fans es van acostar a la platja al costat de l’assecador de xarxes per veure la gran diva de Motomami. La catalana també va rodar diverses escenes a l’aigua mullant-se els peus, amb nens que l’esquitxaven i d’altres jugant a la pilota, durant una tarda que es va prolongar fins al vespre.

Va arribar al Portitxol en llanxa, procedent d’una embarcació fondejada en alta mar en la qual també es van gravar algunes de les escenes del vídeo que posarà imatges a la cançó estrenada aquesta setmana. El tema ha sigut tota una revolució a les xarxes socials i en els concerts que ha fet amb la gira Motomami World Tour i segurament passarà el mateix quan es publiqui el videoclip. El teló de fons serà la petita i residencial platja del barri mariner del Portitxol i el Molinar i el mar a la badia de Palma, de manera que l’illa tornarà a ser protagonista en un esdeveniment mundial.

Samarreta de Mallorca

Notícies relacionades

Rosalía va somriure als espontanis que la gravaven abans que una filera de paraigües dificultés el seguiment del rodatge i va fer una picada d’ullet a tots els mallorquins amb una samarreta negra en la qual es podia llegir, amb lletres brillants, la paraula «Mallorca». Se la va treure per començar la sessió de rodatge, durant la qual va lluir la part superior d’un biquini vermell i els ‘shorts’ texans que ja duia posats.

Probablement aquest diumenge i dilluns es relaxarà en un hotel de l’illa abans de pujar a l’escenari al recinte de Son Fusteret i satisfer les ganes de concert que tenen els 9.000 espectadors amb entrada. Per descomptat, cantarà ‘Despechá’, el tema més viral de l’artista en aquests moments, i potser també interpretarà ‘Milionària’, en català, per guanyar-se encara més el públic local. El que sí que és segur és que estarà acompanyada de Llorenç Barceló, el teclista mallorquí que està amb ella en la gira i a qui va lloar fa poc.