Flotant i amb un equip de busseig

Trobat mort el creador de ‘Yu-Gi-Oh!’ Kazuki Takahashi

La llegenda del manga i l’anime, de 60 anys, ha sigut trobat sense vida a la ciutat japonesa de Nago

Trobat mort el creador de ‘Yu-Gi-Oh!’ Kazuki Takahashi

agencia

1
Es llegeix en minuts
EFE

Kazuki Takahashi, l’autor del manga ‘Yu-Gi-Oh!’, origen d’una popular franquícia de l’entreteniment, ha sigut trobat sense vida a la ciutat japonesa de Nago, al sud-oest de l’arxipèlag, segons va informar aquest dijous la guàrdia costanera nacional.

El cos de Kazuki Takahashi, nom artístic del dibuixant, va ser trobat dimecres al matí flotant i abillat amb un equip de busseig davant la costa de Nago, a la prefectura d’Okinawa, però la seva identitat no va ser confirmada fins avui, segons va explicar a Efe un portaveu dels guardacostes.

Takahashi tenia 60 anys. Les autoritats estan investigant les circumstàncies de la mort i ja han acabat l’autòpsia. Les restes del cadàver seran enviades a la seva família a Tòquio pròximament, segons va afegir el portaveu de la institució marítima.

El cadàver va ser trobat a uns 300 metres de la costa per una persona que passava per una platja i va fer una trucada d’emergència a la Guàrdia Costanera.

La mort s’hauria produït un o dos dies abans de la troballa, segons detalls recollits pel diari local ‘Okinawa Times’.

Pel·lícules i videojocs

Notícies relacionades

Takahashi era el creador de ‘Yu-Gi-Oh!’ l’obra que el va portar a l’èxit i va derivar en populars sèries d’animació de la mà de la productora cinematogràfica Toei, pel·lícules, nombrosos ‘spin-offs’, videojocs com ‘Yu-Gi-Oh!’ ‘Master Duel’ i jocs de cartes col·leccionables que continuen movent milions arreu del món.

El japonès va començar la seva carrera com a dibuixant de manga (‘mangaka’) el 1982, però no seria fins al 1996 que la seva fama es dispararia amb el llançament de ‘Yu-Gi-Oh!’.

Temes:

Còmic Manga