Al juliol

Nou disc de Beyoncé després de sis anys: així serà ‘Renaissance’

L’últim àlbum que va treure la diva del pop va ser ‘Lemonade’ el 2016

Nou disc de Beyoncé després de sis anys: així serà ‘Renaissance’

Getty Images

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’estrella del pop nord-americà Beyoncé traurà nou àlbum, titulat ‘Renaissance, Act I,’ el pròxim 29 de juliol, segons ha informat la pàgina web oficial de l’artista. Feia sis anys que la cantant de ‘Halo’ no treia cap disc. L’últim va ser ‘Lemonade’ el 2016.

Encara es desconeixen molts detalls del disc, tot i que ja s’han fet públics el nom i l’aspecte de la caixa que contindrà el CD, que es podrà encarregar abans del llançament. També està disponible una ‘box set’ que conté, a més, una samarreta de marxandatge. ‘Renaissance, Act I’ estarà formada per 16 cançons, segons indiquen plataformes especialitzades de la indústria de la música.

Notícies relacionades

Beyoncé tenia per costum anunciar amb poca antelació els seus nous llançaments. El desembre del 2013 va treure un àlbum de manera inesperada, i per al disc ‘Lemonade’ del 2016 va informar els fans una setmana abans. Aquesta vegada, per contra, ha avisat amb més d’un mes de marge.

Malgrat no haver tret àlbums, la ‘Queen B’ no ha estat en absolut inactiva aquests últims anys. El 2018 va col·laborar en el disc ‘Everything is love’ de Jay-Z, i el 2019 va treure un disc en directe i una pel·lícula, ‘Homecoming’, basats en el concert que va fer durant el festival Coachella del 2018. També va contribuir amb una cançó, ‘Black parade’, en una nova versió de ‘El rei lleó’, que li va suposar el Grammy número de 28 de la seva carrera.