Estrena de Marvel

Aquest és l’últim tràiler de ‘Morbius’, que a l’abril arriba als cines

  • Ja és la sisena vegada que aquesta pel·lícula es retarda a causa de la pandèmia

Aquest és l’últim tràiler de ‘Morbius’, que a l’abril arriba als cines
2
Es llegeix en minuts

Els fans de Marvel porten una bona temporada esperant la seva nova pel·lícula, Morbius, protagonitzada per Jared Leto. Tot i que, a causa del repunt de casos de coronavirus Sony Pictures ha informat que s’hauran d’esperar una miqueta més, ja que han hagut de retardar l’estrena a l’1 d’abril.

A principis de gener es van registrar als Estats Units més d’un milió de casos de covid, cosa que en opcions econòmiques significa un desastre per a Sony i Marvel quant a taquilla, això sense comptar la reducció d’aforament als cines per la pandèmia. I és que són molts els fans que estan impacients ja que no és la primera ni la segona vegada que cancel·len l’estrena de la pel·lícula, sinó la sisena. Les dates per a l’estrena de ‘Morbius’ han sigut les següents:

  • el 10 juliol del 2020

  • el 31 juliol del 2020

  • el 19 març del 2021

  • el 8 octubre del 2021

  • el 21 gener del 2022

  • el 28 gener del 2022

  • l’1 abril del 2022

Una història de terror

En aquesta pel·lícula veurem el doctor i bioquímic guanyador del premi Nobel, Michael Morbius (Jared Leto), que va intentar curar-se a si mateix d’una rara malaltia de la sang mitjançant mètodes estranys i experimentat amb ratpenats i teràpies d’electroxoc. Tant experiment no acaba de sortir bé i el converteix en una cosa semblant a un vampir, amb poders sobrehumans, aversió a la llum i, el que és més perillós, amb molta set de sang.

Notícies relacionades

Tot i que no hi hagi gaire més informació, una cosa que sí que s’ha pogut confirmar amb el tràiler és que els poders que el doctor Morbius té al còmic estan representats a la pel·lícula: habilitat per volar, una força i rapidesa sobrehumanes i habilitats regeneratives. El que no se sap amb exactitud és a quin univers pertany la història del vampir, tot i que els veritables fans de Marvel hauran notat que hi ha referències a les pel·lícules Spider-Man i Venom, el que fa pensar que aquesta pel·lícula podria formar part de l’univers Marvel.

A part de Leto, altres actors que podrem veure a ‘Morbius’ són Michael Keaton interpretant Volture, Tyrese Gibson com a Simon Stroud, i també com Jared Harris, Archie Renaux i Matt Smith.