Estrena

Aquest és el tràiler de ‘Moon Knight’, la nova sèrie de Marvel per a Disney+

  • El protagonista de la sèrie, una de les grans apostes de Marvel Studios, és Oscar Isaac, que interpreta el Cavaller Lluna, Marc Spector

Aquest és el tràiler de ‘Moon Knight’, la nova sèrie de Marvel per a Disney+
1
Es llegeix en minuts

La sèrie ‘Moon Knight’ (Cavaller Lluna) és una de les més esperades d’aquest any i una de les grans apostes de Marvel Studios que s’inclou a la llista de produccions protagonistes del 2022 a Disney+.

La plataforma té pensat presentar nous personatges durant aquest any per afegir-los a l’Univers Cinematogràfic de Marvel, juntament amb Wandavision, Loki i Falcon i el Soldat d’Hivern –que van veure la llum l’any passat– i un és Moon Knight.

¿Quan s’estrena el tràiler?

El tràiler s’ha estrenat aquest dilluns 17 de gener, durant els “play-off’’ de la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL) a la cadena ABC. Aquestes dues –tant la plataforma com la cadena– pertanyen a The Walt Disney Company, per això, fins a l’estrena, la nova sèrie és un enigma que només sap Disney.

Més sobre ‘Moon Knight’

Notícies relacionades

‘Moon Knight’, dirigida per Mohamed Diab, estarà basada en l’obra original de Doug Moench i Don Perlin i tindrà sis episodis, amb una durada d’entre 40 i 50 minuts per capítol.

El protagonista Oscar Isaac, conegut pel seu paper de Poe Dameron a les tres últimes pel·lícules d’‘Star Wars’, interpretarà Marc Spector, desdoblat en Moon Knight. Així mateix, s’espera que sigui una sèrie més fosca al tractar-se d’un personatge amb un trastorn d’identitat dissociatiu.