Sèrie de Netflix

Personatges a «The Witcher»: qui és qui a la temporada 2

  • Des de bruixots fins a bruixes noves en la nova entrega de la famosa sèrie, a continuació te’n mostrem alguns

Personatges a «The Witcher»: qui és qui a la temporada 2

Netflix

4
Es llegeix en minuts

Després del final de la primera temporada de ‘The Witcher’ que va deixar molts fans a la intempèrie, torna la segona temporada d’aquesta sèrie plena d’aventures i màgia. En aquesta nova entrega tornem a trobar-nos amb el protagonista Geralt de Rivia (Henry Cavill) que tracta d’explorar en profunditat la seva relació amb Yennefer (Anya Chalotra) i la Princesa Ciri (Freya Allan), i estableix una connexió entre les dues.

En aquesta temporada, la història és molt més intensa i focalitzada en recorreguts i relacions que no es van explorar en anterioritat. Geralt haurà de protegir la nena d’una cosa més perillosa que tots els enemics que es troben fora del mur: el misteriós poder que oculta al seu interior.

Alguns dels personatges que ens acompanyaran en aquesta segona temporada (a part dels esmentats abans), i que també van participar en la primera, són els següents: Jaskier, (Joey Batey), Tissaia (MyAnna Buring), Filavandrel (Tom Canton), Murta (Lilly Cooper) o Yarpen Zigrin (Jeremy Crawford), entre molts d’altres. Tot i així, l’elenc en aquesta nova temporada s’ha ampliat, i no poc, i una gran quantitat de personatges nous s’han sumat a aquesta sèrie. A continuació, te’n mostrarem alguns:

Nivellen (Kristofer Hivju)

Es tracta d’un home, líder d’una banda de saltejadors de camins i degolladors, que rep una maledicció, després d’atacar una jove sacerdotessa. Viu a Redania i porta una forta càrrega darrere, fruit de les seves accions ja que es va convertir en «un monstre a la pell d’un monstre».

Eskel (Basil Eidenbenz)

Un bruixot que va ser aprenent de Vesemir en Kaer Morhen, una fortalesa on s’entrena els nous bruixots, i que va créixer al costat de Geralt com si fossin germans. A més, també ajuda amb l’entrenament de la Princesa Ciri, però malgrat que se’l pot definir com un home de confiança, amaga un mal.

Voleth Meir

També coneguda com la Madre Inmortal és possiblement el pitjor dels monstres del continent. Atrapada com a càstig per neutralitzar-la en una vella cabana, no dubta a recórrer a encanteris i manipulacions per mirar d’enganyar tres personatges amb una ferida profunda al seu interior per escapar-se del seu empresonament, ¿ho aconseguirà?

Nenneke (Adjoa Andoh)

Coneguda pel seu paper com Lady Danbury a ‘Els Bridgerton’, Adjoa Andoh interpreta Nenneke, una sacerdotessa de Melitele i cap del Temple de Melitele a Ellander. Coneix Geralt des de fa temps i està relacionada amb Yennefer. La seva saviesa i la seva temperància són llegendàries, i és la propietària del santuari més respectat del continent.

Lambert (Paul Bullion)

És un dels bruixots més joves que hi ha a Kaer Morhen i, tot i que es tracti d’un personatge groller i impacient, té un paper molt important en els entrenaments de Ciri.

Philippa Eilhart (Cassie Clare)

Una fetillera amb molt poder, de les poques capaç de canviar de forma, i que va treballar com a consellera del Rei Vizimir, amb qui pot manejar els fils al seu aire. A més, va ser una de les que va ajudar a fundar la Lògia de Fetilleres, una organització secreta de magues.

Coën (Yasen Atour)

Es tracta d’un altre jove bruixot procedent de Kaer Morhen i que estarà molt unit a Ciri, sobretot, entrenant-la en el combat amb espases. És un personatge poc comuna, ja que té cicatrius de malalties que va patir durant la seva infància.

Fenn (Liz Carr)

En la història original, aquest personatge és un home anomenat Jacob, tot i que per a la sèrie, Netflix ha decidit que el personatge l’encarnés una dona. Es tracta d’una detectiva de l’agència Codringher i Fenn de Dorian.

Codringher (Simon Callow)

Aquest personatge es relaciona amb l’anterior, ja que es creia que Jacob i Codringher eren la mateixa persona. Tot i que, en la sèrie de Netflix no ho és i, es tracta de l’altre soci de la firma d’assessors Codringher i Fenn.

Vesemir (Kim Bodnia)

Tot i que en la versió animada de la història la seva veu la interpreta l’actor Theo James, és Kim Bodnia el que dona vida al més antic i experimentat bruixot de la història. Va ser el mentor tant de Geralt com d’Eskel i també juga un paper important en l’entrenament de Ciri. Vesemir ensenya la jove princesa sobre diferents monstres i herbes.

Sigismund Dijkstra (Graham Mctavish)

És el líder de la Intel·ligència Redania. A més, es tracta d’un home excepcionalment intel·ligent i molt imponent, ja que mesura gairebé dos metres d’altura.

Lydia Van Bredevoort (Aisha Fabienne Ross)

Lydia és una fetillera, pintora i assistenta de Vilgefortz que només es comunica a través de la telepatia a causa d’un passat del més turbulent. A més, la part inferior del seu rostre és només una il·lusió.

Francesca Findabair (Mecia Simson)

Enid an Gleanna, tot i que se la coneix com a Francesca Findabair, és una fetillera, elfa i reina dels Elfs a la Vall de les Flores (Dol Blathanna). També va ser una de les fundadores de la Lògia de Fetilleres, com Philippa Eilhart, a més se la considera la dona més bonica del món.

Vereena (Agnes Bjorn)

Notícies relacionades

Es tracta d’una poderosa lamia que està enamorada de Nivellen. Durant la sèrie podem veure que tot i que les bruixes solen adoptar una aparença física de dones joves de cabell fosc, la seva forma natural és la de ratpenats grans amb empentes i ullals afilats.

Rience (Chris Fulton)

Aquest bruixot tindrà una missió molt clara després de la matança de Cintra: trobar la Princesa Ciri.

Temes:

Netflix