Del 29 d’octubre a l’1 de novembre

El Manga Barcelona esgota les entrades en un sol dia

  • El saló del còmic i la cultura japonesa penja en poques hores el cartell de ‘sold out’ per als quatre dies de l’esdeveniment, que se celebrarà del 29 d’octubre a l’1 de novembre pròxims

El Manga Barcelona esgota les entrades en un sol dia

SERGI CONESA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

És indubtable que hi ha ganes de manga, i ganes de recuperar les sensacions que implica tornar a trepitjar de forma presencial un gran esdeveniment cultural. Prova d’això és que el Manga Barcelona, que se celebrarà del 29 d’octubre a l’1 de novembre al recinte de Fira Montjuïc, posava a la venda les entrades aquest dilluns a les 16 hores des de la seva web (de 12 h a 16 h podien comprar els membres de Comunitat Manga Barcelona) i a la una de la matinada ja s’havien esgotat per als quatre dies, una cosa inèdita, segons confirmen a aquest diari fonts de Ficomic, que organitza el saló.

Hi va haver moments en què s’estaven venent 1.500 entrades per minut i més de 15.000 usuaris intentaven comprar entrades alhora, apunten des de Ficomic. En l’edició del 2019, l’última en què va poder celebrar-se el saló de forma presencial i amb tota normalitat, el Manga Barcelona va aconseguir la xifra rècord de 152.000 visitants.

Aquest 2021 s’havia treballat amb un aforament ajustat a les mesures de seguretat de la pandèmia i s’ha comptat amb un pavelló menys, que encara s’està utilitzant com a espai per a vacunació contra la Covid.

Notícies relacionades

Com que dilluns hi va haver aquest allau de peticions per comprar entrades, la web del Manga Barcelona va arribar a col·lapsar-se i l’organització va demanar des de les seves xarxes que s’accedís des d’un enllaç directe a la venda d’entrades. L’allau va produir un important nombre d’incidències durant el procés de compra i és possible que al no tenir confirmació de l’adquisició molts usuaris repetissin el procés i acabin amb més entrades de les demanades. A mesura que es vagin solucionant aquestes incidències hi podria haver entrades alliberades.

El pròxim dilluns, Ficomic detallarà la programació i els convidats d’aquesta nova edició, de nou presencial.