El 2018

El fiscal demana presó per al raper Morad per intent de robatori en un pis

El músic serà jutjat aquest dilluns per haver sigut sorprès forçant el pany d’una vivenda a Barcelona

Concierto del rapero de L’Hospitalet, Morad

Concierto del rapero de L’Hospitalet, Morad / Laura Guerrero (EPC)

1
Es llegeix en minuts

La Fiscalia demana dos anys i mig de presó per al raper Morad, que dilluns que ve serà jutjat a Barcelona acusat d’intentar robar en una vivenda el febrer del 2018 i amenaçar de mort un veí que els va sorprendre (a ell i al seu acompanyant) i els va fotografiar.

El cantant de trap, del barri de la Florida de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), serà jutjat dilluns que ve al Jutjat Penal número 11 de Barcelona per un delicte de robatori amb força a casa habitada en grau de temptativa i un altre d’amenaces, segons ha avançat aquest divendres ‘La Vanguardia’.

Al seu escrit d’acusació, al qual ha tingut accés Efe, la fiscalia demana per al raper i el seu acompanyant una condemna d’un any i mig de presó pel delicte de robatori en grau de temptativa i una altra d’un any per amenaces, ja que tots dos li van dir al testimoni que els va fotografiar: «Et mataré, fill de puta, t’esperaré aquí fins que surtis».

Els fets van passar el 12 de febrer del 2018, quan el raper i el seu acompanyant es van dirigir a un edifici de vivendes de Barcelona i van mirar d’obrir la porta d’accés a la finca amb un tornavís, sense aconseguir-ho al ser sorpresos per un veí, que baixava en aquell moment del seu pis.

Notícies relacionades

El veí, a l’adonar-se de l’acció del raper i el seu company, els va fotografiar, i davant d’això aquests el van amenaçar, segons la fiscalia.

El raper acumula diversos antecedents.