Cine fantàstic

‘Titane’ de Julia Ducournau i ‘The trip’ de Tommy Wirkola s’afegeixen al Festival de Sitges

‘Titane’ de Julia Ducournau i ‘The trip’ de Tommy Wirkola s’afegeixen al Festival de Sitges
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

 La 54a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya de Sitges (Barcelona), que se celebrarà entre el 7 i el 17 d’octubre, ha incorporat al seu cartell dues noves pel·lícules: ‘Titane’ de Julia Ducournau i ‘The trip’ de Tommy Wirkola.

En un comunicat aquest dimarts, el certamen ha explicat que ‘Titane’, la Palma d’Or d’aquest any a Cannes (França), «parla del retrobament d’un pare amb el seu fill desaparegut deu anys enrere, després d’una sèrie de crims inexplicats».

Al seu torn, el noruec Tommy Wirkola torna a Sitges amb ‘The trip’, una comèdia negra sobre «un matrimoni en crisi que decideix escapar un cap de setmana a una cabana al bosc i buscar una oportunitat per començar de zero. Tan aviat com l’altre estigui mort».

Notícies relacionades

A més, ‘La sangre helada’ estrenarà el seu primer episodi a Sitges: és una sèrie de la BBC que es podrà veure a Movistar+ a l’octubre, interpretada per Colin Farrell i Jack O’Connell, en adaptació d’una novel·la del segle XIX «sobre un metge en crisi que s’embarca en un balener on coincidirà amb un ‘psycho-killer’».

El festival ha resumit que la seva programació per seccions anunciada fins ara conté un total de 126 títols «amb una mirada femenina protagonista en el gènere i el plantejament d’un debat sobre la delimitació de continguts i noves formes del fantàstic». 

Temes:

Sitges Cine