Mor Tanya Roberts, ‘noia Bond’ en ‘Panorama per matar’

  • L’actriu, de 65 anys, va formar també part de l’elenc de la sèrie ‘Els àngels de Charlie’ a principis de la dècada dels 80

Mor Tanya Roberts, ‘noia Bond’ en ‘Panorama per matar’
1
Es llegeix en minuts

L’actriu nord-americana Tanya Roberts, que va protagonitzar junt amb Roger Moore la cinta sobre James Bond ‘Panorama per matar’ (‘A view to a kill’, 1985), ha mort avui als 65 anys a Los Angeles (EUA).

La revista ‘The Hollywood Reporter’ ha assenyalat avui, citant el seu representant Mike Pingel, que la intèrpret estava ingressada en un hospital de la ciutat californiana des que es va desmaiar al carrer el 24 de desembre passat mentre passejava els seus gossos. Per ara no s’ha donat a conèixer la causa de la mort de Roberts, tot i que en principi s’ha descartat que hagi sigut per coronavirus.

Roberts, el nom original del qual era Victoria Leigh Blum, va néixer a Nova York el 1955. L’artista va provar sort com a model i també en la publicitat abans de fer-se un lloc com a actriu.

La petita pantalla va ser la seva primera llar, ja que Roberts, després de diversos papers petits en sèries i pel·lícules televisives, va ser seleccionada com una de les tres protagonistes de la cinquena i última temporada d’‘Els àngels de Charlie’ (1976-1981).

Roberts no va poder evitar el final d’aquesta famosa sèrie, però la seva carrera va continuar ascendint fins a aconseguir el que, finalment, seria el gran paper de la seva trajectòria: el rol de noia Bond en ‘Panorama per matar’.

Sota la direcció de John Glen, aquesta cinta va ser l’última de Roger Moore com a Bond abans de cedir el testimoni de l’agent 007 a l’actor Timothy Dalton.

‘Panorama per matar’ també comptava en el seu elenc amb Christopher Walken i Grace Jones.

Notícies relacionades

La trajectòria de Roberts inclou també altres pel·lícules com ‘El senyor de la bèsties’ (‘The Beastmaster’, 1982) i ‘Sheena’ (1984).

El seu últim paper destacat va ser a la televisió gràcies a la sèrie ‘Aquellos maravillosos ‘70’ (‘That ‘70s show’, 1998-2004).

Temes:

Cine James Bond