certamen en 'streaming'

¿Com 'anar' al Festival In-Edit sense sortir de casa?

La mostra de documental musical se celebrarà del 29 d'octubre al 8 de novembre i serà exclusivament 'online'

zentauroepp55174294 icult200929170537

zentauroepp55174294 icult200929170537

1
Es llegeix en minuts
I. F.

El Festival In-Edit celebrarà la divuitena edició de manera 100% ‘online’. Una manera d’adaptar-se a les circumstàncies provocades per la pandèmia de la Covid-19 que té el món de la cultura contenint la respiració. No hi haurà cap acte presencial, ni un passi. Les prop de 50 obres que ha programat la mostra de documental musical, que arrencarà el 29 d’octubre i tancarà el 8 de novembre, es podran veure a través de la seva plataforma de vídeo In-Edit.tv i també a Filmin. 

No obstant, la mostra vol mantenir l’esperit de festival i per a això hi haurà passis en horaris concrets, alguns dels documentals tindran un límit de visionaments i d’altres estaran disponibles en un període concret. Els organitzadors recomanen que l’espectador miri la disponibilitat de cada una de les pel·lícules a la web del festival. En aquesta edició la mostra marca la seva mirada social i reivindicativa amb films com ‘White riot’, de Rubika Shah, o ‘Sisters with transistors’, de Lisa Rovner.

Així funciona la venda d’entrades

A la plataforma In-Edit.tv s’hi podrà accedir des de tot el país. Funciona a través d’un sistema de crèdits, que es compren a la mateixa web. Cada pel·lícula té un cost d’entre 3 i 4,5 crèdits (aquest preu és per a la inauguració i la clausura). El valor del crèdit no és sempre igual a un euro –sí que ho és per a les entrades senzilles a un film–, ja que amb la compra d’un ‘pack’ de 14 (10 euros), 30 (20 euros) o 50 (30 euros) aquest valor es rebaixa. Aquests crèdits han de ser bescanviats amb temps per reservar entrada. Les fitxes dels documentals concreten el cost i si tenen un nombre limitat de visionaments.

Notícies relacionades

A més, hi ha quatre tipus d’abonaments diferents. El complet (45 euros), que carregarà al compte dels usuaris totes les pel·lícules que no hagin esgotat els visionaments en el moment de la compra; l’abonament de la selecció d’obres de l’homenatjada Marie Losier (10 euros); el ‘pack’ per a les pel·lícules nacionals (20 euros); i el dels curtmetratges (8 euros). 

Les entrades i abonaments estan disponibles des d’avui i durant tot el festival.