SORPRESA PER ALS FANS

Lady Gaga estrena 'Sour Candy' amb Blackpink abans de treure el seu sisè àlbum

La cantant s'alia amb el quartet sud-coreà de K-pop en aquesta peça que forma part del nou disc, disponible aquest 29 de maig

lady-gaga-blackpink---sour-candy-audio / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Lady Gaga ha tornat a sorprendre els seus fans a l’estrenar aquest dijous per sorpresa el tema ‘Sour Candy’, que interpreta amb el grup de K-pop Blackpink i que forma part del grup de cançons del seu sisè àlbum d’estudi, ‘Chromatica’, que sortirà a nivell mundial aquest divendres, 29 de maig.

Una cançó que se suma a l’actual senzill de l’àlbum, ‘Rain On M’, en què Gaga actua al costat d’Ariana Grande, i que ja s’ha convertit en el debut més gran de Spotify el 2020, arribant al número 1 de les llistes mundials i de Spotify als EUA.

També ha arribat al número 1 de les llistes d’iTunes a 29 països i de la llista global d’Apple, a més d’establir un rècord amb el volum més gran de ‘streams’ en només un dia d’una col·laboració exclusivament femenina, en la història de Spotify. El vídeo, que va sortir divendres passat, ha superat els 53 milions de visites.

Llançament ajornat pel coronavirus

Ara, Gaga ha volgut tornar a sorprendre els seus fans a l’estrenar per sorpresa ‘Sour Candy’, una altra de les col·laboracions d’aquest nou àlbum, ‘Chromatica’, que per fi estarà disponible a partir del 29 de maig, amb una gran varietat de formats i després d’haver-ne d’ajornar el llançament per la crisi del coronavirus.

Notícies relacionades

En aquesta ocasió, la polifacètica artista novaiorquesa comparteix tema amb el popular quartet sud-coreà de K-pop, Blackpink, que al setembre tenen previst publicar el seu primer àlbum sencer d’estudi.

Col·laboració amb Elton John

No serà l’última col·laboració que tindrà ‘Chromatica’, ja que encara n’hi haurà una altra, en concret amb Elton John, cosa que serà, possiblement, la joia de la corona del nou treball, amb el títol ‘Sine from above’.

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions