música contra el coronavirus

'Los abrazos prohibidos', el cant col·lectiu i solidari de Vetusta Morla

Es tracta d'un tema inèdit que ha sigut gravat per ajudar en la lluita contra la Covid-19 i compta amb la participació d'artistes com Joaquín Sabina, Leiva i Dani Martín

Es publicarà amb un vídeo, dirigit per Lek & Chap i protagonitzat per sanitaris i sanitàries reals, en representació de tants altres que han inspirat aquest projecte

zentauroepp53356589 vetusta morla   los abrazos prohibidos feat joaquin sabina  200508130628

zentauroepp53356589 vetusta morla los abrazos prohibidos feat joaquin sabina 200508130628

1
Es llegeix en minuts
Efe

Vetusta Morla ha anunciat el llançament, aquest pròxim divendres, de la cançó ‘Los abrazos prohibidos’, un tema inèdit que ha sigut gravat amb propòsits solidaris en la lluita contra el coronavirus i que ha comptat amb la participació d’artistes com Joaquín Sabina, Leiva i Dani Martín.

La seva oficina ha informat que juntament amb ells també hi haurà les veus de Christina Rosenvinge, Andrés Suárez, Depedro, Eva Amaral, Ismael Serrano, Iván Ferreiro, Kase.O, Luz Casal, Nacho Vegas, Rozalén, Santi Balmes (Love of Lesbian) i Xoel López.

La barreja de ‘Los abrazos prohibidos’ porta la firma del prestigiós productor Carlos Raya, que també s’ha unit a la causa benèfica junt amb altres artistes destacats, com Alice Wonder, Maika Makovski i Marwan, així com Carlotta Cosials i Nina de Juan, vocalistes dels grups Hinds i Morgan, respectivament.

Segons la nota de premsa, és una cançó que va néixer com un sincer homenatge als treballadors de la sanitat pública, pel seu «respecte i dignitat», no només en aquesta crisi.

En el seu honor, Benjamín Prado i Elvira Sastre van iniciar un poema col·lectiu titulat ‘El vals de los salvavidas’, que comptava amb versos de Jorge Drexler i Andrea Valbuena, entre d’altres, i del qual ha partit la composició d’aquest tema, amb adaptació del mateix Prado i del membre de Vetusta Morla Guille Galván.

Tots els beneficis econòmics que generi, tant editorials com discogràfics, seran donats a perpetuïtat al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), per contribuir en la investigació sobre el virus SARS-CoV-2, que ha causat la pandèmia de la malaltia Covid-19.

Notícies relacionades

Es publicarà amb un vídeo, dirigit per Lek & Chap i protagonitzat per sanitaris i sanitàries reals, en representació de tants altres que han inspirat aquest projecte, gestat per i per a ells.

‘Los abrazos prohibidos’ no formarà part de l’imminent cinquè disc d’estudi de Vetusta Morla, ‘MSDL - Canciones dentro de canciones’, que es publicarà el 22 de maig.