26 maig 2020

Anar al contingut

POSPOSAT PEL CORONAVIRUS

El Govern pacta amb el sector de les lletres celebrar el Dia del Llibre a l'estiu

El Gremi de Llibreters va demanar trobar una nova data per a la festivitat de Sant Jordi després de la seva cancel·lació al març

ACN

El Govern pacta amb el sector de les lletres celebrar el Dia del Llibre a l'estiu

RICARD CUGAT

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, ha acordat aquest dimecres en una telereunió amb els representants dels escriptors, llibreters, editors i il·lustradors celebrar el Dia del Llibre a l’estiu per substituir la festivitat de Sant Jordi, cancel·lada pel coronavirus. 

En paral·lel, també s’ha pactat que el 23 d’abril se celebrarà Sant Jordi de forma virtual amb una «gran activitat a les Xarxes Socials». 

sense data

El Dia del Llibre alternatiu de l’estiu permetrà a llibreries, editorials i entitats treure les parades al carrer, amb els escriptors firmant presencialment les seves obres. Malgrat estar molt consolidada la idea, no s’ha determinat una data concreta encara perquè es pretén que coincideixi amb les recomanacions sanitàries. 

La consellera ha reiterat que aquesta podria ser la gran festa de la recuperació de l’activitat presencial quan es pugui tornar a la normalitat.