QUÈ PODEM FER AVUI A BARCELONA

Una trentena de quadros per fer-se les fotografies més divertides

La Cúpula de Las Arenas ofereix 3D Trick Gallery perquè posem en les situacions més originals

Representen trobades amb animals pacífics i salvatges, en moments de tensió o escenes de fantasia

82862256 1009425582763465 548099876362125312 n

82862256 1009425582763465 548099876362125312 n

3
Es llegeix en minuts
Eduardo de Vicente
Eduardo de Vicente

Periodista

ver +

L’auge recent de xarxes socials com Instagram ha disparat en els últims anys la creativitat en la fotografia. La gent vol que les seves imatges siguin cada vegada més sorprenents per impactar els seus seguidors. Un local pioner en això de les il·lusions òptiques és el Museu de les Il·lusions, que es va inaugurar el 2015 i ofereix uns 60 quadros per posar al seu costat. El va seguir el Big Fun Museum, que va obrir a la Rambla fa poc més d’un any i que ofereix posar entre objectes enormes, llaminadures de mida XXL o en una casa que està de cap per avall. Ara hi ha una altra opció (fins al 23 de febrer) a la Cúpula del Centre Comercial Las Arenas, al costat de l’exposició Lego.

 

 

Es tracta de la 3D Trick Gallery que reuneix una trentena de quadros en els quals ens podem fotografiar en les situacions més insòlites i que deixaran els nostres amics bocabadats. Amb una mitja hora en tindrem prou per fer-nos un àlbum d’imatges increïbles. Cal destacar que hi ha uns elevadors perquè els nens puguin arribar una mica més amunt si són petits i que, al costat de cada quadro, hi ha uns exemples per inspirar-nos, però sempre és molt millor que els utilitzem de base per donar curs a la nostra imaginació.

Exemples d’algunes de les fotos que ens podem fer. / 3D TRICK GALLERY

En situacions insòlites

Podem subjectar un bric i llançar un raig de llet sobre un got que sosté un amic, fingir que som pianistes virtuosos i aconseguim arrencar notes meravelloses d’aquest instrument, convertir-nos en titelles guiats per una misteriosa mà, introduir-nos en una ampolla de vidre tapada amb un suro, aguantar un quadro inclinat per evitar que la torre de Pisa acabi de caure o (el més gamberro) destrossar amb una puntada de peu o un cop de puny el vidre que protegeix la Mona Lisa.

Una nena posa al costat d’un gatet gegant. / PEDRO G. LANCHO

Animals pacífics i salvatges

Els animals són una part important d’aquesta experiència. Així ens protegirem amb un paraigua del raig d’aigua que deixa anar un elefant, posarem al costat d’uns simpàtics lloros o ens convertirem en diminuts davant un enorme gatet, donarem menjar a una girafa, munyirem una vaca i oferirem peix a uns pingüins.

Podem intentar enfrontar-nos a un lleó que surt del quadro. / 3D TRICK GALLERY

Però també n’hi ha que fan una mica de por. Ensopegarem amb un temible tauró, però el neutralitzarem subjectant-lo amb una canya de pescar, intentarem escapar-se d’una gegantina boa, lluitarem contra una aranya enorme, ens sentirem a la boca d’un lleó i ens enfrontarem a un Tiranosaure Rex que surt d’un quadro o barrarem el pas a uns velocirraptores que intenten sortir d’una porta.

Ens permet sentir-nos com un dels ‘sospitosos habituals’. / 3D TRICK GALLERY

Tensió i fantasia

Viurem situacions de tensió sent atacats per un munt de ganivets, formant part d’una roda de reconeixement com si fóssim un dels sospitosos habituals, ens situarem davant un peu XXL i farem veure que fa molta pudor o posarem en un lavabo masculí sota l’atenta mirada de tres nois que ens faran posar vermells.

La imaginació hi juga un paper molt important. / 3D TRICK GALLERY

Notícies relacionades

Altres escenes poden resultar més agradables com plantar-nos davant unes ales fent veure que som uns angelets, asseient-nos a l’allargat nas d’una versió femenina de Pinotxo, sent l’última baula de la cadena de l’evolució humana que comença amb la mona, sentint-nos uns autèntics espadatxins en una classe d’esgrima, jugant a futbol, sostenint una poma o sent la portada de la revista Time que distingeix el bilionari més jove d’Europa.

Una nena fa veure que juga a futbol. / PEDRO G. LANCHO

Una doble oferta

Una trentena d’instantànies per quedar-se amb el personal i passar una estona divertida (els nens s’ho passen pipa). Igualment convé advertir que si es visita aquesta mostra de quadros i també l’espectacular exposició de peces LegoUn matí o una tarda original i divertida per riure i fotografiar-se en família. I no oblidem portar el mòbil amb la bateria ben carregada, perquè els animals poden prendre vida, com a Jumanji, i devorar-nos abans de temps...

Una sèrie de ganivets amenacen els visitants. / 3D TRICK GALLERY

3D Trick Gallery

Lloc:  Cúpula Las Arenas (Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385).

Horaris:  dilluns a dijous i dies festius (de 10 a 21 h), divendres i dissabtes (de 10 a 21.30 hores).

Preu  de 6 a 9,25 euros. Combinada, dues exposicions d’11,25 a 15,9 euros.

Més informació:  3dgallery.es/barcelona