Tom Cruise presenta el tràiler de 'Top Gun: Maverick'

La pel·lícula, seqüela de l'exitós film de 1986, s'estrenarà el juny del 2020

20190719 446405 topgune 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

El públic del saló Comic-Con de San Diego s’ha emportat aquest dijous (matinada de divendres a Espanya) una gran sorpresa: Tom Cruise ha protagonitzat una visita inesperada i ha presentat el primer tràiler de 'Top Gun: Maverick', l’esperada continuació de ‘Top Gun’, l’exitosa pel·lícula que va protagonitzar el 1986.

A 'Top Gun: Maverick', que s’estrenarà el juny del 2020, Tom Cruise torna a interpretar, més de 30 anys després, l’atrevit i rebel pilot de l’Armada dels EUA del film original que el va catapultar a la fama. A la pel·lícula també apareixen Ed Harris, Val Kilmer, que torna a ser Iceman, el rival de Maverick, i  Jon Hamm. I com a novetat, la seqüela inclou l’actor Miles Teller, que interpreta el fill de Goose (Anthony Edwards), el pilot amic de Maverick que va morir en un exercici d’entrenament al film original.

Notícies relacionades

"Sempre em preguntaven quan faria la continuació de ‘Top Gun’. Bé, heu tingut molta paciència amb mi. Sento que era la meva responsabilitat fer-la i presentar-vos-la", ha dit Cruise als fans que han acudit al Comin-Con, la cita anual del món del cine, la televisió i el còmic.

En el tràiler, Cruise, el físic del qual amb prou feines acusa el pas de més de 30 anys, apareix amb la seva famosa jaqueta de pell, circulant a tota velocitat amb motocicleta i pilotant un avió de combat per una zona muntanyosa. El film parteix de la negativa de Maverick a retirar-se. L’actor ha destacat que la pel·lícula és una "carta d’amor a l’aviació".

Temes:

Cine