26a EDICIÓ DEL FESTIVAL

Stormzy, estrella per al Sónar en substitució d'A$AP Rocky

L'artista britànic de grime i R&B ocuparà la plaça del raper nord-americà, que es va veure obligat a cancel·lar la seva gira europea perquè continua en retenció preventiva a Estocolm

zentauroepp42250243 stormzy performs at the brit awards 2018 in london  wednesda190712201258

zentauroepp42250243 stormzy performs at the brit awards 2018 in london wednesda190712201258 / Joel C Ryan

1
Es llegeix en minuts

Stormzy, gran estrella londinenca de grime i R&B, es converteix en la nova gran incorporació al cartell del Sónar 2019. L’artista britànic, autor del primer disc de grime que va encapçalar les llistes d’èxits del Regne Unit i primer solista britànic de raça negre cap de cartell en l’últim festival de Glastonbury, substitueix a la graella el raper nord-americà A$AP Rocky, que es va veure obligat a cancel·lar la seva gira europea perquè encara està detingut de forma preventiva a EstocolmA$AP Rocky després d’una baralla.

Entre els seus fans es troben noms com Elton John o Adele, que li han mostrat el seu recolzament des de gairebé el principi, fins a Jay Z, que li va gravar un vídeo missatge de suport, transmès al públic abans del seu ‘set’ a Glastonbury.

Notícies relacionades

Amb cada novetat, Stormzy s’ha mostrat capaç de crear música alhora actual i urgent, però amb alguna cosa atemporal que aconsegueix connectar amb tots els públics. Això ho ha deixat clar amb el seu sorprenent disc ‘Gang signs and prayers’i els seus recents senzills ‘Vossi Bop’ i ‘Crowns’, en què conviuen el grime amb tocs gospel i R&B.

La història del Sónar amb Stormzy es remunta al 2016, quan el festival el va convidar per actuar a l’escenari SónarPub,quan només tenia cinc temes en el mercat. El Sónar 2019 tindrà lloc a Barcelona els dies 17, 18, 19 i 20 de juliol, i presentarà més de 80 estrenes absolutes i experiències úniques entre les 140 actuacions ofertes per artistes dels cinc continents. 

Temes:

Sónar 2022