Maluma, Sting, Luis Fonsi...: pluja d'estrelles a Cap Roig 2019

Nile Rodgers, Pastora Soler, David Bisbal, Diana Krall, Sílvia Pérez Cruz i Rozalén també passaran pel festival entre el juliol i l'agost

MIA17  MIAMI  EE UU    14 03 2018 - El cantante colombiano Maluma canta en el Faena Theatre en Miami Beach  Florida   Estados Unidos  hoy  miercoles 14 de marzo de 2018  Maluma presento hoy en Miami  EEUU  la version en espanol de  Colors   uno de los temas del Mundial Rusia 2018 y que en ingles es interpretado por el artista Jason Derulo  EFE CRISTOBAL HERRERA

MIA17 MIAMI EE UU 14 03 2018 - El cantante colombiano Maluma canta en el Faena Theatre en Miami Beach Florida Estados Unidos hoy miercoles 14 de marzo de 2018 Maluma presento hoy en Miami EEUU la version en espanol de Colors uno de los temas del Mundial Rusia 2018 y que en ingles es interpretado por el artista Jason Derulo EFE CRISTOBAL HERRERA / CRISTOBAL HERRERA (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El festival de Cap Roig acaba d’anunciar els artistes que acudiran a la seva edició 2019, que tindrà lloc entre el 12 de juliol i el 21 d’agost.

La primera nit estarà protagonitzada per Maluma, el reggaetoner pop colombià, en la seva tornada a Catalunya gairebé un any després d’haver posat dempeus el Sant Jordi. La clausura anirà a càrrec d’Ainhoa Arteta, potser la soprano espanyola més internacional.

Entre una actuació i l’altra, molts noms populars per escollir. Des de la revitalitzada icona de la música disco Nile Rodgers i els seus Chic (13 de juliol) fins a la tornada de Sting a Cap Roig (19 de juliol), aquesta vegada sense Shaggy. Des de la chanteuse jazz Diana Krall (20 de juliol) fins al flamenc sui generis de Sílvia Pérez Cruz (21 de juliol). Des del blues-folk amb vista a mil gèneres de Ben Harper (26 de juliol) fins al pop llatí de Pastora Soler (28 de juliol) i Luis Fonsi (31 de juliol). 

Ja a l’agost, concentració màxima d’actuacions; fins a setze. El programa arrencarà aquell mes amb la cantautora pop Rozalén (1 d’agost), seguida per artistes jazz pop com araJamie Cullum (2 d’agost) i Katie Melua (3 d’agost); l’autodefinit 'cancionista' Jorge Drexler (4 d’agost); el grup pop Taburete (6 d’agost); el cantautor pop-folk Ramon Mirabet (7 d’agost), i la 'boyband' pop-rock The Vamps (8 d’agost). 

Passaran per la recta final representants d’un parell de generacions d’'Operación Triunfo': el pioner David Bisbal (12 d’agost) i la benjamina Aitana (18 d’agost). Completen el repartiment Vanesa Martín (10 d’agost), Morat (16 d’agost) i Ara Malikian (19 d’agost).

Notícies relacionades

Però no només música, Cap Roig acollirà, a més, un espectacle del Mag Lari (9 d’agost) i una cita amb el Club Super3 (17 d’agost).

Les entrades es podran comprar a partir de dilluns, dia 4 de març, al web del festival.