ACTUACIÓ SORPRESA

Rosalía engega 'bulerías' al Tablao Cordobés de Barcelona

L'estrella de Sant Esteve Sesrovires disfruta d'una nit flamenca amb 'Yiyo' Fernández, Karine Amaya, Paloma Fantova i la Fabi

videoplayback / periodico

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera

La cantant Rosalía ho va passar molt ‘buenamenta’ ahir a la nit alTablao Cordobés de les Rambles. Se sentia tan còmoda envoltada del quadro flamenc del local i disfrutant de l’actuació de grans figures del ball, com ara 'Yiyo' Fernández, Karime Amaya i Paloma Fantova,  i de la cantaora Fabiola Pérez, 'la Fabi', que l’artista guanyadora de dos Grammy llatins va pujar a escena i va engegar ‘bulerías’.

Notícies relacionades

La cantant de Sant Esteve Sesrovires que ha triomfat internacionalment amb 'Malamente' va posar la guinda al final de festa després d’acceptar la invitació dels protagonistes de l’espectacle a cantar amb ells. Rosalía es va deixar portar per la inspiració del moment i va cantar ‘bulerías’ en aquell espai íntim amb capacitat per a 150 espectadors. En el vídeo que es va gravar d’aquesta espontània col·laboració –que ja circula per les xarxes socials–, es pot veure Rosalía cantant sense micròfon vestida amb roba còmoda –malles negres, dessuadora i esportives blanques–, elegant i natural i disfrutant d’aquest art flamenc que amara les seves creacions, fruit d’un encreuament entre tradició i modernitat.

"Molts artistes acostumen a unir-se a la festa. És molt habitual aquí. Fa poc també van ser-hi María Terremoto i Mayte Martín, dues primeres figures del flamenc que també van pujar a escena", ha recordat Maria Rosa Pérez Casares, directora d’El Tablao Cordobés. Rosalía havia acudit al local quan no era tan famosa. "Fins ara havia vingut com a aficionada al flamenc, però no l’havia sentit mai cantar en viu. Aquí no tenim micro, així que ha sigut molt valenta i molt honesta de sortir a cantar com ho ha fet".

Temes:

Rosalía