Serrat s'encara amb un fan que li recrimina que canti en castellà

El cantautor interromp un concert a Barcelona per explicar, en català, que el disc "va ser compost en castellà fa 47 anys i aquest espectacle el repassa de dalt a baix"

zentauroepp46310487 barcelona 18 12 2018 concierto de joan manuel serrat en el a181219113102

zentauroepp46310487 barcelona 18 12 2018 concierto de joan manuel serrat en el a181219113102 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantautor català Joan Manuel Serrat ha interromput un concert que ha ofert aquest divendres a l’Auditori del Fòrum de Barcelona per encarar-se amb un fan que l’ha increpat per cantar en castellà.

El cantant era a la meitat del seu recital, dins de la gira ‘Mediterráneo da capo’, en el tercer i últim concert que ha ofert a l’Auditori del Fòrum, quan un espontani li ha cridat des de la grada: “¡Canta en català, que som a Barcelona!".

Serrat, com aquell qui res, ha interromput l’actuació i li ha retret el gest: "Sé que soc a Barcelona. Ho sé segurament des d’abans que vostè. Li asseguro que és la primera vegada que en aquest espectacle, que ha anat per tot el món, trobo algú que diu això". "I des d’abans que vostè, estic treballant per fer coses en aquesta ciutat [Barcelona], així que li demano que em deixi fer el meu espectacle", li ha etzibat el cantautor.

Notícies relacionades

Visiblement molest, Serrat, que el pròxim dia 27 compleix 75 anys, ha assegurat, demanant a la resta de l'auditori que no l’aplaudissin i el deixessin "parlar": "Aquí algun ha vingut despistat. Aquest disc va ser compost en castellà fa 47 anys i aquest espectacle el repassa de dalt a baix".

El Noi de Poble Sec ha sigut criticat en múltiples ocasions pel seu atac al referèndum independentista català de l’1 d’octubre i, en altres ocasions, per les afirmacions que mantenir els polítics presos, com Romeva i Junqueras –als quals va visitar a la presó–, era "inútil, injust i desencertat".